Мицрософт Теамс добија бољи систем похађања, распоред мреже 7×7 и још много тога

Мицрософт Теамс ове недеље добија још једно ажурирање које ће вам омогућити да видите више људи на састанку. За оне који користе мобилне уређаје, Мицрософт каже да ће ажурирање такође оптимизовати апликацију Теамс за везе са ниским пропусним опсегом, тако да можете лако да приступите ћаскање и отпремите датотеке.

У најновијој верзији Мицрософт Теамс-а, сада можете да видите до 49 учесника одједном у распореду мреже 7×7. Ова функција ради на Виндовс-у и мораћете да омогућите ново искуство састанка са више прозора.

Раније је било могуће комуницирати само са само 9 учесника у Теамс позиву, што није довољно за велике конференције или онлајн часове.Са новом верзијом Мицрософт Теамс-а, Мицрософт коначно доноси изглед галерије сличан Зоом-у који приказује сваког учесника на једном екрану, као што је приказано на слици испод.

 Изглед мреже Мицрософт Теамс

Поред тога, Мицрософт каже да едукатори могу да креирају собе за секс и да омогуће учесницима да разговарају о својим задацима и да сарађују у малим групама.

Побољшања система похађања

Мицрософт тимови ће сада дозволити организаторима и едукаторима да преузму листу учесника на крају састанка. Раније је било могуће преузети извештај о присуству само током састанка или када су учесници били присутни на сесији.

Након ажурирања, организатори ће моћи да кликну на дугме „Преузми“ да добију извештај о присуству након састанка. Ова функција је посебно корисна за наставнике ако желе да преузму извештаје о присуству за састанке на крају дана.

 Извештај о присуству екипа

У извештају, Мицрософт каже да можете видети трајање и време почетка састанка за све учеснике заједно са њиховом адресом е-поште.

Оптимизација пропусног опсега

Мицрософт такође уводи ново ажурирање за Андроид и иОС кориснике са подршком за побољшану оптимизацију пропусног опсега.

Ово ће побољшати кашњење, поузданост, па чак и логику детекције квалитета мреже како би се корисницима помогло да брзо отпреме датотеке и приступе њима.

За кориснике рачунара, Мицрософт уводи нови режим ван мреже који ће ставити ваше поруке у ред када је ваш уређај ван мреже и испоручити их када се поново повежете на интернет.

Популар Постс