Мицрософт Теамс добија ажурирање дизајна за Виндовс 11 Мица

 Мицрософт тимови за Виндовс 11

Мицрософт Теамс добија нову апликацију засновану на Мицрософт Едге-у за издавање Виндовс 11, потврдила је компанија. Овај нови клијент се тренутно зове Мицрософт Теамс 2.0 и вероватно ће играти централнију улогу у потрошачкој понуди компаније за алате за сарадњу и комуникацију.

Ново ажурирање се сада покреће за Мицрософт Теамс 2.0 и коначно омогућава подршку за Виндовс 11 Мица, који је непрозиран и динамичан материјал који примењује тему и позадину радне површине на позадину активних прозора. Пошто је Теамс 2.0 заснован на тимовима за веб, изгледа да се ово освежавање дизајна покреће путем ажурирања на страни сервера.

Ефекат лискуна се примењује на позадину апликације да би се створила визуелна хијерархија и повећала јасноћа активног прозора. Званичници Мицрософт-а су раније потврдили да је Мица посебно дизајнирана за перформансе и да је генерално бржа од акрилног ефекта Флуент Десигн-а. Мицрософт Теамс Мица

Као што можете видети на горњим и доњим снимцима екрана, насловна трака Теамс сада поштује тему и позадину коју је изабрао корисник.

 Тимови мица

Вреди напоменути да се ефекат Мица аутоматски искључује ако је активиран режим уштеде батерије, прозор апликације се не користи активно, верзија Виндовс-а је испод 22000 (тј. имате Виндовс 10″, а када користите апликација на јефтином хардверу. Такође можда неће радити када нису присутни одговарајући графички драјвери.

О Мицрософт Теамс 2.0

Мицрософт Теамс 2.0 је доступан само за личне налоге и Мицрософт планира да се фокусира на постојећи Елецтрон клијент за предузећа/школе. Ова нова Теамс апликација је тренутно у прегледу, али заиста добро функционише.

Апликација је званично доступна за Виндовс 11 и може се преузети покретањем апликације Цхат са траке задатака.

На први поглед, ова нова апликација за преглед не изгледа нимало другачије од веб локације Мицрософт Теамс, али се чини много бржом од десктоп клијента који покреће Елецтрон. Поред тога, сада можете да промените величину прозора апликације и приступите функцијама као што је могућност цитирања одговора директно са картице за разговор.

Попут десктоп клијента, Теамс 2.0 такође има подршку за позивање, размену порука, аудио контроле, управљање састанцима и изворна Виндовс обавештења. Апликација Теамс нуди једноставно и једноставно искуство састанка и интегрисана је у Виндовс 11 апликацију за ћаскање.

Можете пронаћи друге људе на Мицрософтовој мрежи користећи своју адресу е-поште, број телефона, Скипе или Оутлоок.цом.

Популар Постс