Мицрософт Теамс Бреакоут Роомс добија још једну сјајну функцију

 Страница састанка Мицрософт Теамс-а

У време када цео свет ради или учи од куће, Мицрософт је најавио да је додао неколико нових функција у Мицрософт тимове. Као део ажурирања из октобра 2020., Мицрософт каже да се проширио Функција Спотлигхт за више корисника , омогућио подршку за могућности транскрипције уживо са приписивањем говорника и још много тога.

Током протеклих неколико месеци, Мицрософт тимови су постали неизоставни део наших редовних токова посла, а Мицрософт је недавно потврдио да ради на функцији која се зове „Соба за одмор“.

Мицрософт помаже организаторима или наставницима са већим бројем виртуелних учесника, а предстојећа Зоом-лике Бреакоут Роомс функција ће коначно дати корисницима могућност да поделе учеснике у мање групе. Посебне собе имају

Ово ће омогућити учесницима да имају приватну дискусију у својим одвојеним групама, а затим се касније врате на већи или главни састанак. Мицрософт се нада да ће им ове детаљне контроле за наставнике или организаторе помоћи да прецизно управљају часовима или састанцима на мрежи.

 Теамс Бреакоут собе

Прошлог месеца, Мицрософт је рекао да планира да омогући виртуелне собе за раздвајање у Мицрософт тимовима у новембру. Према плану пута, функција би још увек требало да стигне касније овог месеца, али изгледа да би могла доћи у пакету са још једним одличним додатком.

 Групна дискусија тимова

Мицрософт има потврђено да ће омогућити подршку за „белу таблу“ у оквиру виртуелних просторија за раздвајање. Бела табла је функција која омогућава корисницима да цртају, пишу белешке и деле идеје заједно на дигиталном платну.

Исто искуство на белој табли биће понуђено у свим виртуелним собама на Виндовс 10 и веб апликацији.

Полазници ће моћи да цртају, пишу белешке и истичу своје идеје на белој табли и поделе их са другима или са организатором/наставником на главном састанку.

Тренутно је нејасно када технолошки гигант планира да донесе подршку за собе за беле табле мобилним корисницима.

Према другом ажурирању мапе пута, планирано је засебно ажурирање за децембар које ће вам омогућити да омогућите приказ галерије 3×3 за собе на Андроид телефонима, тако да можете да видите до 9 учесника састанка током састанка.

Популар Постс