Мицрософт Сурфаце Лаптоп са Интел Тигер Лаке-У цури

 Сурфаце Лаптоп 3

Изгледа да Мицрософт планира да лансира Сурфаце Лаптоп 4 са ново лансираним Ризен и Интел хардвером. Према новом бенцхмарк-у, могли смо да видимо Сурфаце Лаптоп са АМД конфигурацијама и као и Интел процесорима. Поред Ризен 4000 АПУ-а и ЦПУ-а, Мицрософт такође прави прототип Сурфаце Лаптоп-а са Интел Тигер Лаке-У.

Прича се да ће процесор Интел Тигер Лаке-У серије бити лансиран касније ове године и успео је да надмаши Х-серију у ранијим тестовима. За разлику од Ице Лаке процесора који се користе у Сурфаце Лаптоп-у, Интел Тигер Лаке-У је моћна и ефикасна комбинација Интелове Виллов Цове архитектуре.

Перформансе Интеловог процесора треће генерације од 10 нм Тигер Лаке су у рангу са АМД-овим Реноир-ом. На 3ДМарк-у, Мицрософтов непознати Сурфаце производ који покреће Тигер Лаке-У био је бенцхмаркед са 8.412 резултата на тесту физике и 5.540 резултата у графичком тесту. Бенцхмарк за Сурфаце Лаптоп

Чини се да Тигер Лаке-У чип поседује основни такт од 2,7 ГХз и појачани такт од 4,3 ГХз. Такође се чини да има четири језгра и осам нити, а такође има Виллов Цове архитектуру са 10нм процесним чвором.

Мицрософт тестира Сурфаце Лаптоп са 8ГБ/16ГБ РАМ-а и 256ГБ/512ГБ ССД меморијом.

Као што смо недавно објавили, Сурфаце Лаптоп који покреће АМД-ови модели Ризен 7 4700У и 4800У такође се развија.

Популар Постс