Мицрософт Сурфаце Лаптоп 4 пролази кроз Блуетоотх сертификацију

Мицрософтов Сурфаце Лаптоп 4 или Сурфаце Лаптоп 3+ са АМД и Интел чиповима управо је прошао кроз Блуетоотх сертификацију у Сједињеним Државама. Према изворима упознатим са развојем, Сурфаце Лаптоп 4 би могао бити лансиран у марту или априлу, а испоручиће се са надограђеним интерним хардвером.

Четири модела Сурфаце Лаптоп 4 – 1952, 1953, 1958 и 1959 – прошао кроз Блуетоотх сертификат раније данас. Сертификација укључује везу до странице производа Сурфаце Лаптоп 3, што сугерише да би Мицрософт могао једноставно да лансира Сурфаце Лаптоп 4 о којем се дуго причало као Сурфаце Лаптоп 3 (2021) или Сурфаце Лаптоп 3+.

Према Блуетоотх СИГ листи, Сурфаце Лаптоп следеће генерације ће покретати Блуетоотх 5.1 и Ви-Фи 6. Сурфаце Лаптоп 4 Блуетоотх СИГ

Сурфаце Лаптоп 4 је први пут процурио након што су се његови корејски сертификати појавили на мрежи, а касније су наши извори открили да би уређај могао бити понуђен са више АМД опција.

Прича се о детаљима Сурфаце Лаптоп 4 (2021).

Као што смо известили раније овог месеца, Сурфаце Лаптоп 4 следеће генерације могао би да користи АМД чипове у верзијама преносног рачунара од 13,5 инча и 15 инча.

У овом тренутку, Сурфаце Лаптоп 3 користи АМД Ризен чипове само за највећу верзију од 15 инча, а модел од 13,5 инча се нуди са Интел Ице Лаке ЦПУ-има.

Са Сурфаце Лаптоп-ом 3+ или 4, Мицрософт планира да прошири АМД опције, а модел од 13,5 инча ће такође доћи са АМД процесорима. Наравно, такође ћете имати избор да идете са Интеловим процесорима.

Сурфаце Лаптоп 3 тренутно користи АМД Ризен мобилне процесоре и Интелове 10. генерације Ице Лаке процесора. Гласине и мерила су назначили да Мицрософт тестира необјављени Сурфаце Лаптоп са Ризен 4000, Реноир и Интеловим Тигер Лаке процесорима са Ксе ГПУ-ом.

Као и Сурфаце Про 7+, Сурфаце Лаптоп (2021) би могао бити представљен путем поста на блогу и ИоуТубе тизера. Такође се неће толико разликовати од тренутног Сурфаце Лаптоп 3, што значи да би уређај могао да користи исти дизајн, екран и кућиште.

Популар Постс