Мицрософт Сурфаце Дуо ће овог лета добити ажурирање за Андроид 11

 Сурфаце Дуо Андроид 11

Мицрософтов Сурфаце Дуо је лансиран прошле године са Андроидом 10 и требало је да добије ажурирање за Андроид 11 у четвртом кварталу 2020. Извештаји сугерисали да ће подршка за Андроид 11 уследити релативно брзо након лансирања Сурфаце Дуо-а, али због проблема са компатибилношћу, ажурирање је померено на лето 2021.

Мицрософт се сада поново фокусира на подршку за Андроид 11, а ажурирање за двоструки екран би коначно могло да стигне у лето 2021. након што уређај буде лансиран у Канади и Европи.

Говорећи о међународном лансирању, Мицрософт је потврдио да ће Сурфаце Дуо бити у продаји у Уједињеном Краљевству и друге земље касније ове недеље, како би раније стигле на полице Мицрософтов Сурфаце Дуо 2 (који се очекује да ће бити лансиран између К3-К4).Андроид 11 би могао да изађе у јуну или јулу и омогућиће нова побољшања више задатака за хардвер са два екрана. Компанија такође ради на новом ажурирању за Мицрософт Лаунцхер како би побољшала перформансе прве генерације Сурфаце Дуо-а и решила проблеме који се јављају приликом пребацивања између апликација.

Глобално лансирање Сурфаце Дуо-а

Према Мицрософт-у, Сурфаце Дуо долази у Уједињено Краљевство, Канаду, Немачку и Француску 18. фебруара. За сада, Мицрософт доноси телефон са два екрана само на четири нова тржишта и вероватно је да неће стићи на друга тржишта , барем преко званичних канала.

У Великој Британији, Сурфаце Дуо цена ће бити 1.349 фунти за модел од 128 ГБ. Исто тако, у Француској ће коштати 1.549 евра, док ће у Немачкој исти модел од 128 ГБ коштати 1.549 евра.

За оне који не знају, Сурфаце Дуо долази са застарелим Куалцомм Снапдрагон 855 процесором и то је 4Г телефон. Долази са просечном камером (11МП ф/2.0) и 6ГБ РАМ-а. Кључна продајна тачка уређаја је његов дизајн заснован на шаркама и два екрана од 5,6 инча од 1800×1350.

Популар Постс