Мицрософт Сурфаце Дуо 2 могао би бити лансиран са одличном камером 2021

Сурфаце Дуо је Мицрософт-ов први алат за продуктивност са два АМОЛЕД екрана од 5,6 инча и револуционарним дизајном шарки, који претвара телефон са два екрана у таблет од 8,1 инча резолуције 1800 к 2700.

Док Мицрософт је потврдио да ће Сурфаце Дуо стићи на више тржишта , једна ствар о којој се ћути су будући склопиви производи. Према изворима, Мицрософт је већ почео да ради на Сурфаце Дуо-у следеће генерације под кодним именом „Зета“ и биће лансиран 2021. године са побољшањима камере.

Сурфаце Дуо има камеру од 11 мегапиксела и критикован је због снимања камером ниског квалитета. Нема чак ни задњу камеру, али то је нешто на чему компанија можда ради, а можда ћемо видети резултате са Сурфаце Дуо 2. Прототип Сурфаце Дуо камере

Мицрософтова листа послова откривено данас открива улогу главног архитекте и инжењера система Андроид камера за развој хардвера и софтвера камере за Сурфаце производе следеће генерације као што је Сурфаце Дуо 2.

Мицрософт је напоменуо да ће инжењер радити са хардверским тимом камере на креирању АИ/МЛ функција и омогућити компјутерској фотографији да обраду слике подигне на виши ниво.

Одељак Одговорности у огласу за посао пружа више детаља:

  • Сарадња са независним програмерима камера за нове апликације за камере. Могуће је да ће Мицрософт сарађивати са програмерима и креирати нове апликације за камере са побољшаним функцијама обраде слика за потрошаче.
  • Стручно познавање система Андроид камера.
  • Имплементација АИ/МЛ и способности неуронске обраде.
  • 10+ година искуства.

Списак послова није улазио у детаље дизајна, тако да не знамо да ли ће Мицрософт испоручити камеру светске класе са Сурфаце Дуо 2, али листа послова сугерише да технолошки гигант коначно истражује нова побољшања камере за свој мобилни хардвер са два екрана.

Такође се верује да Мицрософт ради на новом ажурирању апликације за камеру за Сурфаце Дуо прве генерације, али је ажурирање одложено и не знамо када ће побољшања стићи за кориснике.

Популар Постс