Мицрософт Сурфаце Дуо 2 ће бити лансиран касније ове године

 Сурфаце Дуо 2

Мицрософт није највеће име на тржишту паметних телефона, али прошле године, компанија се окушала у врхунском телефону са два екрана „Сурфаце Дуо“ са прилагођеним Андроид искуством.

Сурфаце Дуо је можда изашао пре мање од годину дана, али изгледа да компанија већ припрема ажурирани модел, према изворима упознатим са развојем.

Сурфаце Дуо 2 је очигледно у развоју од друге половине 2020. године и планирано је да буде лансиран на јесен ове године, иако су планови Мицрософта увек подложни променама. Осим хардвера (бржи процесор, 5Г и побољшана камера ), чини се да је софтвер примарни фокус Сурфаце Дуо 2.Рецензије Сурфаце Дуо-а су похвалиле дизајн, екран и шарке, али проблеми са софтвером су уништили производ. Према изворима, овај нови Дуо ће ставити посебан акценат на поправљање и побољшање софтвера, који укључује апликацију за камеру.

Поред ових побољшања квалитета, Мицрософт полако додаје још инжењера тиму који стоји иза Сурфаце Дуо 2. Према вишеструким листама послова које смо видели, Мицрософт жели да пружи мобилно корисничко искуство које доноси најбоље од Мицрософта у Андроид екосистем.

У ствари, компанија директно доприноси развоју Андроид-а. На пример, Мицрософт је био тестирање нови АПИ за нејасне регије који ће додати информације о регионима екрана који су заклоњени другим задацима или корисничким интерфејсом система.

АПИ ће омогућити програмеру да поново пренесе искуство у видљиве регионе. На пример, Лаунцхер би могао да анимира своју доњу фиоку у незаскривене просторе како би омогућио кориснику да покрене другу апликацију, приметио је Мицрософт.

Шта очекивати од Мицрософта 2021

Мицрософт такође ради на другим Сурфаце производима. Технолошки гигант планира да лансира Сурфаце Лаптоп 4 у априлу и Сурфаце Про 8 у октобру/новембру .

Популар Постс