Мицрософт Сторе да бисте добили листу жеља, удаљене инсталације апликација и још много тога на Виндовс 10

 Мицрософт продавница на Виндовс 10

Мицрософт тестира велико ажурирање за Сторе на Виндовс 10. Будућа ажурирања ће наводно донети листу жеља и друге промене у Мицрософт продавницу. Пријављени дневник промена укључује нове функције као што су страница са листом жеља, могућност даљинског инсталирања апликација, побољшана и организована почетна страница у зависности од величине прозора и још много тога.

Ажурирање Мицрософт Сторе-а се покреће за одабране кориснике и чини се да је то А/Б тестирање. Вероватно ће ове функције ускоро бити представљене широј јавности.

Као што смо споменули, ово ажурирање доноси страницу са листом жеља у Мицрософт Сторе. Листа жеља је згодан алат који вам помаже да пратите све ствари које желите из Мицрософт продавнице. Апликације, игре, хардвер и други производи могу се додати на вашу листу жеља. Чини се да још увек не постоји начин да поделите своју листу са пријатељима и породицом. Листа жеља у Мицрософт Сторе-у

Моћи ћете да приступите страници са листом жеља из менија са три тачке, а додавање и уклањање ставки је једноставно. Као што је напоменуто, икону листе жеља ћете пронаћи у менију у Мицрософт Сторе-у.

 Листа жеља Мицрософт Сторе

Мицрософт такође обнавља навигациони панел, подкатегорије ћете пронаћи у заглављу саме продавнице.

 Мицрософт Сторе А и Б тестирање

Следеће је подршка за удаљене инсталације апликација. Мицрософт је недавно додао нову функцију под називом Инсталирај на мојим уређајима на веб верзију Продавнице , а компанија доноси исту функцију у Апп Сторе на Виндовс 10 уређајима. Инсталирај на мојим уређајима вам омогућава да даљински инсталирате апликације на своје Виндовс 10 уређаје под истим Мицрософт налогом.

Још једна приметна промена је да трака за претрагу неће бити подразумевано приказана. Можете му приступити само кликом на лупу у менију.

Мицрософт је недавно објавио ново ажурирање за Сторе то је увело неке промене корисничког интерфејса за све, а ажурирање је донело и неколико исправки грешака и побољшања у Продавници.

Мицрософт остаје посвећен продавници апликација на Виндовс 10, а компанија је на годишњој конференцији за програмере Буилд 2018 објавила да ће програмерима дати до 95 посто прихода од укупне зараде.

Популар Постс