Мицрософт Солитаире игра за добијање нове функције на Виндовс 10

 Мицрософт Солитаире

Солитаире, који је укључен у сваку верзију оперативног система Виндовс од Виндовс 3.0, сада добија нове функције на Виндовс 10. Мицрософт Солитаире Цоллецтион је подразумевана игра у оперативном систему Виндовс 10 са модерним интерфејсом и добија ажурирања преко Мицрософт Сторе-а.

Мицрософт Солитаире Цоллецтион долази са модерним верзијама Спидер Солитаире, Пирамид, ФрееЦелл, ТриПеак и Клондике. Изгледа да Мицрософт није заборавио најпопуларнију подразумевану игру Виндовс-а јер је компанија раније овог месеца објавила да ће њена колекција Солитаире ускоро постати боља.

У видеу, Мицрософт је најавио да Солитаире који долази бесплатно са Виндовс 10 добија нову функцију која ће донети дуго очекивани систем нивелисања. Ажурирање, које је најављено 1. фебруара у занимљивом видеу, ће додати систем за нивелисање играча са поенима искуства и наградама.Припремите се да унапредите своју игру Солитаире са функцијом на којој смо радили дуго времена, каже Мицрософт у опису видеа. Видео транскрипт каже да је систем нивелирања намењен играчима који само желе да прате свој напредак и да буду награђени за играње било које игре у пасијансу.

Свакако има смисла да игра пасијанса има систем за нивелисање јер би то учинило игру мало пријатнијом. Није познато када ће Мицрософт ажурирати игру, али се очекује да ће се то догодити ускоро, вероватно касније овог месеца.

Као што коментари у видеу сугеришу, још увек има простора за побољшања. На пример, игра би могла постати још боља ако Мицрософт дозволи корисницима да играју дневне изазове које су пропустили у прошлости.

Популар Постс