Мицрософт случајно потврђује будући ОС Виндовс 10

 Ажурирање корисничког интерфејса за Виндовс 10

Чини се да Мицрософт није одустао од идеје о уједињеном Виндовс 10 искуству и компанија и даље активно тестира Виндовс Цоре ОС за надолазеће уређаје. Ако сте сумњали у постојање Виндовс Цоре ОС-а, сумње се могу решити јер је Мицрософт случајно процурио нове детаље о ненајављеном оперативном систему.

Виндовс Цоре ОС је штедљивија верзија Виндовс-а која је предвиђена за коришћење у Сурфаце Нео-у као Виндовс 10Кс, Сурфаце Хуб 2, ХолоЛенс, и, наравно, такође је требало да напаја Сурфаце Пхоне 'Андромеда', али то се променило касније када Званичници Мајкрософта су бацили Виндовс за Андроид.

За разлику од Виндовса 8, Виндовс Цоре ОС није фокусиран на додир јер има композиторе/прилагодљиве шкољке за све факторе облика. Цоре ОС се развија са радикално другачијим начином интеракције са рачунарским уређајима као што су стони рачунари, лаптопови, уређаји са два екрана, Сурфаце Хуб и Хололенс.Чини се да развој ВЦОС-а напредује са неким изненађујућим ажурирањима старих докумената подршке који би могли да поставе позорницу за модуларни оперативни систем Виндовс 10.

Мада Виндовс 10Кс подржава Вин32 апликације , постављена су питања у вези са подршком класичних функција Виндовс 10 на Виндовс 10Кс и Виндовс Цоре ОС.

У документу подршке, Мицрософт је случајно потврдио подршку за десктоп фонтове за Виндовс Цоре ОС и документ је брзо измењен како би се уклонио помињање „ВЦОС“ и будућих уређаја.

Имајте на уму: Неће сви фонтови за радну површину бити у издањима оперативног система Виндовс 10 који нису за радну површину, као што су Ксбок, ХолоЛенс, Сурфаце Хуб, будући ВЦОС уређаји, итд, Мицрософт приметио у документу.

Успели смо да откријемо сада уређену страницу која је потврдила фонтове за радну површину за Виндовс Цоре ОС и новије верзије.

 ВЦОС цурење

Према траговима сакупљеним из прегледа верзија и огласа за посао, каже се да се Виндовс Цоре ОС појављује на рачунарима, лаптоповима, Ксбок-у, таблетима са двоструким екраном, уређајима са више екрана, Сурфаце Хуб-у, слушалицама Микед Реалити, као и на Интернету ствари ( ИоТ) производи.

ВЦОС омогућава да се Вин32, УВП и ПВА инсталирају и покрећу преко контејнера. У ствари, Виндовс 10 Цоре ОС ће бити закључан и уклоњен, што би природно требало да побољша перформансе и безбедност.

Популар Постс