Мицрософт се припрема за покретање ажурирања за Виндовс 10 октобар 2020

 Ажурирање за Виндовс 10 20Х2

Дуго очекивано ажурирање за Виндовс 10 октобар 2020. који је требало да стигне ове недеље , сада се очекује да почне да се примењује у неком тренутку у октобру

Мицрософт је већ почео да припрема своје сервере да олакша алатку за креирање медија и друге услуге ажурирања, али из неких разлога, Мицрософт не планира да лансира ажурирање верзије 20Х2 ове недеље.

Још један наговештај да је ажурирање Виндовс 10 верзије 20Х2 спремно за увођење дошао је преко Мицрософт документације за подршку, која је објављена у трећој недељи октобра.Уочи покретања ажурирања за Виндовс 10 октобар 2020., Мицрософт је објавио нову подршку доц који наглашава статус пакета медијских функција за Виндовс 10.

 Пакет медијских функција

Очигледно, Мицрософт не прави никакве промене у медијским функцијама у оперативном систему Виндовс 10 са ажурирањем за октобар 2020. Ове медијске функције укључују медијске апликације, као што су Мицрософт-ов Скипе, Гроове Мусиц, Диктафон, Филмови и ТВ, итд.

Ако желите да користите друге технологије у вези са медијима у оперативном систему Виндовс 10, као што је Виндовс Медиа Плаиер, једноставно идите на Подешавања > Опционалне функције и омогућите их. Све ове функције још увек раде у Виндовс 10 верзији 20Х2, такође познатој као ажурирање за октобар 2020.

На крају крајева, ово су знаци да Мицрософт жели да објави следећу исправку функције Виндовс 10 што је пре могуће и могли бисмо да је видимо у наредним данима осим ако се не открије нова грешка.

Запамтите да можда нећете добити ажурирање за Виндовс 10 октобар 2020. овог месеца ако Мицрософт верује да ваш систем није спреман.

Поред тога, други документ је открио да ће старији графички драјвери, који су дизајнирани за Виндовс 10 верзију 2004, и даље радити у предстојећем ажурирању 20Х2. То је зато што обе верзије деле исте основне компоненте и нове функције су једноставно омогућене када примените пакет за омогућавање.

У ствари, ажурирање Виндовс 10 верзије 2004, које је објављено у мају, још увек није доступно свима из непознатих разлога. У зависности од ваше среће и конфигурације рачунара, можда ћете добити ажурирање функције у наредним недељама.

Мицрософт ће такође објавити нови Медиа Цреатион Тоол, Упдате Ассистант и медијске слике касније овог месеца.

Популар Постс