Мицрософт сада званично тестира функцију пресликавања екрана телефона у оперативном систему Виндовс 10

 Функција пресликавања система Виндовс 10

Слика љубазношћу: Мицрософт

Мицрософт је прошле године лансирао апликацију Ваш телефон са ажурирањем за Виндовс 10 октобар 2018. које је омогућило корисницима да синхронизују текстуалне поруке, приступе недавним фотографијама, ускладиштеним у вашем Андроид телефону на радној површини Виндовс 10.

На догађају у октобру 2018., Мицрософт је најавио да ће представити функција пресликавања екрана у оквиру апликације Ваш телефон за Андроид телефоне.Данас је Мицрософт почео да објављује ново ажурирање за апликацију Ваш телефон са функцијом пресликавања екрана, али не могу сви да је тестирају у овом тренутку. Нова функција подржава само мали број мобилних телефона и хардвера, а такође захтева од корисника да инсталирају најновију верзију Виндовс 10 Инсидер-а на својим рачунарима.

Функција пресликавања екрана под називом Екран телефона тренутно је доступна на Самсунг Галаки С8/С8+, С9/С9+ и Сурфаце Го. Ова функција је доступна за веома мали број телефона, али Мицрософт каже да ће ускоро бити стављена на више уређаја.

 Пресликавање Андроид телефона

Слика љубазношћу: Мицрософт

Ову функцију можете испробати ако сте део програма Инсајдер и ако ваш Андроид телефон користи Андроид верзију 7.0 или новију на горе наведеним уређајима. Ваш рачунар такође треба да има Блуетоотх технологију.

Функција екрана телефона у апликацији Ваш телефон може се наћи на левом панелу апликације. Ова функција вам помаже да видите екран свог Андроид телефона на рачунару и такође омогућава клијентима да контролишу Андроид апликације.

Нова функција екрана телефона вам омогућава лак приступ апликацијама телефона на рачунару. Било да заказујете вожњу до аеродрома или проверавате ажурирања на друштвеним мрежама, урадите то са лакоћом из удобности рачунара без потребе да вадите телефон из торбе или да се крећете напред-назад између уређаја, објашњава Мицрософт.

Популар Постс