Мицрософт сада тестира ажурирање за Виндовс 10 које ће донети нови кориснички интерфејс

 Виндовс 10 Буилд 21264

Током протеклих неколико недеља, Мицрософт је објавио низ нових издања на Виндовс тестирању без икаквих узбудљивих промена.

У суштини, оно што се овде дешава је да Мицрософт јавно тестира верзије за преглед Виндовс 10 21Х1 са Инсајдерима без икаквих нових функција и већ је затворен за финализацију.

Као што можда већ знате, Мицрософт тренутно испоручује два ажурирања Виндовс 10 функција. Главно издање ажурирања се обично дешава између априла и маја, док је мање издање резервисано за другу половину године (октобар – новембар).Мицрософт ће променити распоред надоградње 2021 и мање ажурирање функција биће објављено у априлу или мају, док ће веће ажурирање са новим функцијама бити објављено на јесен (октобар – новембар).

Виндовс 10 21Х1 (мање ажурирање) биће објављен почетком следеће године, а на јесен ће уследити главни Виндовс 10 21Х2. Виндовс Инсајдери већ могу да тестирају ажурирање за Виндовс 10 21Х1, али поред овога, компанија такође ради на покретању верзија за преглед ажурирања 21Х2.

Будући да ће ажурирање за Виндовс 10 21Х1 „пролеће, 2021“ вероватно бити мање издање, Мицрософт је већ почео да ради на ажурирању за Виндовс 10 21Х2 „Цобалт“.

Мицрософт сада интерно тестира Виндовс 10 Буилд 21264 и верује се да је то део ажурирања богатог функцијама које треба да стигне на јесен следеће године.

Мицрософт је одбио да јавно призна да већ ради на следећем великом издању Виндовс-а јер би развој могао да потраје дуже него што се очекивало.

Веће ажурирање за Виндовс 10 кодног назива 21Х2 увешће нове функције и функционалности које су претходно интерно тестиране. Такође се очекује да ће ово ажурирање бити испоручено са Виндовс 10 корисничким интерфејсом Сун Валлеи-а о којем се дуго причало, али Инсајдери неће добити увид у нови кориснички интерфејс до почетка следеће године.

Очекује се да ће ажурирање донети побољшања корисничког интерфејса класичног Филе Екплорер-а, Виндовс Старт менија, Акционог центра, па чак и траке задатака.

Ажурирани кориснички интерфејс почеће да се приказује широј јавности до краја следеће године.

Популар Постс