Мицрософт сада наводно ради на црном Сурфаце Дуо-у

 Сурфаце Дуо црна

Мицрософтов иновативни Сурфаце Дуо доноси тону на сто, али тренутно долази у само једној варијанти боје.

Да би изгледу дао нови живот, Мицрософт коначно разматра нову варијанту црне боје у не тако далекој будућности, а нови Сурфаце Дуо би могао да дебитује почетком следеће године када се очекује да ће технолошки гигант проширити телефон са два екрана на више тржишта.

Прошле недеље су нас то обавестили поуздани извори Сурфаце Дуо се припрема за међународно лансирање почетком 2021. Мицрософт је већ у контакту са мобилним оператерима у Уједињеном Краљевству како би продали револуционарни мобилни уређај већем броју купаца.Као што смо расправљали у нашим старијим чланцима, Мицрософтов Сурфаце Дуо је импресиван у одељењу за изглед. Долази са стаклом и танким дизајном, и свакако изгледа врхунско, али је доступан само у једној боји. То је права штета, с обзиром да су телефони са брендом Лумиа били понуђени у бројним опцијама боја.

 Сурфаце Дуо црни прототип

Сурфаце Дуо / Андромеда прототип

Срећом, а нова гласина сугерише да би опција црне боје за Сурфаце Дуо могла бити у припреми. Само још не знамо датум изласка, али једино што знамо је да би, очигледно, Мицрософт могао да објави црну варијанту за Сједињене Државе и међународно тржиште.

Запамтите да су планови подложни променама и Мицрософт би могао да откаже црни Сурфаце Дуо да би се фокусирао на хардвер следеће генерације.

Уз Сурфаце Дуо, добићете два ПикелСенсе Фусион екрана од 5,6 инча који постају један велики екран од 8,1 инча када се телефон расклопи. Дуо такође укључује шарку од 360 степени која ће вам омогућити да користите телефон у више фактора облика, као што су режим таблета, режим књиге и лаптоп.

Сурфаце Дуо укључује Снапдрагон 855 чипсет, 6 ГБ РАМ-а, са 128 ГБ или 256 ГБ меморије. Такође ћете добити батерију од 3.577 мАх која је распоређена испод два екрана.

Популар Постс