Мицрософт решава Сецурити Ессентиалс и Дефендер грешку 0к800106ба

 виндовс 7

Ажурирање дефиниције вируса које је објавио Мицрософт наводно изазива проблеме када се користи Мицрософт Сецурити Ессентиалс, Виндовс Дефендер на Виндовс 7 машинама. Према извештајима, неки корисници су доживели грешку 0к800106ба приликом покретања ручног скенирања у Мицрософт Сецурити Ессентиалс и Виндовс Дефендер-у.

Ажурирање дефиниције вируса повећало је верзију безбедносних решења на 1.289.1521.0. Након инсталирања овог ажурирања, многи корисници су такође приметили да је заштита у реалном времену искључена и да су безбедносне апликације приказале упозорења у којима се наводи да су дефиниције малвера застареле.

Исправљена грешка Мицрософт Сецурити Ессентиалс 0к800106ба

 Грешка основних безбедносних питања

Слика љубазношћу: МЈФ/ЗДНетАжурирање дефиниције вируса је наводно утицало и на Мицрософт Сецурити Ессентиалс и Виндовс Дефендер на Виндовс 7, 8.0 и 8.1 машинама. Вреди напоменути да се такви проблеми нису појавили ни у једној верзији оперативног система Виндовс 10.

Мицрософт је већ представио ново ажурирање дефиниције како би се позабавило грешком на Виндовс 7 и Виндовс Сервер 2008 уређајима. У случају да и даље имате проблема, можете отићи до подешавања и преузети нове закрпе.

Софтверски гигант није поменуо ажурирање дефиниције вируса које корисници морају да инсталирају да би решили грешку. Тренутно је најновија верзија ажурирања дефиниције 1.289.1588.0 и објављена је 20. марта 2019. Ово би могло бити ажурирање дефиниције вируса које можете да инсталирате да бисте решили проблеме са Сецурити Ессентиалс и Виндовс Дефендер-ом на Виндовс 7 и 8.1.

Популар Постс