Мицрософт решава проблеме са потписивањем и активацијом система Оффице 365

 Оффице 365

Мицрософтов Оффице 365 имао је техничких проблема, а корисници у неким регионима су пријављивали проблеме при повезивању са својим налозима. Мицрософт је коначно решио проблем и Оффице 365 би требало да вам добро функционише.

Истражујемо проблем због којег корисници можда не могу да се пријаве на Оффице 365 и добијају грешку у вези са активацијом претплате на Оффице 365. Више детаља може се наћи на административном порталу под МО146611, навео је Мицрософт у твиту.

Наше аутоматизоване услуге опоравка предузеле су неопходне радње да би ублажиле утицај повезан са МО146611. Настављамо да пратимо услугу како бисмо осигурали да се овај проблем више не понови. Обезбедићемо наше следеће ажурирање у четвртак, 16. августа 2018, у 23:00 УТЦ, компанија је потврдила да је проблем решен у накнадном твиту.Мицрософт активно истражује и надгледа извештаје о нестанку система Оффице 365 како би осигурао да се овај проблем више не понови.

Аналитичар је већ потврдио да ће Оффице 365 чинити већи део укупних прихода компаније Мицрософт, а Оффице 365 би могао бити један од главних катализатора изненађујућег раста који ће компанија постићи у наредним кварталима.

Популар Постс