Мицрософт разматра увођење компактног приказа (подијељени приказ) у нову апликацију за Виндовс 10 Скипе

 Скипе за Виндовс

Прошлог месеца, Мицрософт је потврдио да компанија 1. септембра повлачи класичну верзију Скајпа , и као део својих напора да убеди кориснике да ажурирају пре рока од 1. септембра, компанија је данас објавила да би могла да врати компактни приказ (подељени приказ) у апликацију Скипе.

Нови дизајн Скипе-а је једноставан и лако разумљив, али је то изазвало налет критика искусних корисника.

У посту на форуму компаније, Мицрософт је најавио да би се веома тражени компактни режим ака подељени приказ могао вратити у Скипе, али то зависи од повратних информација корисника. Мицрософт каже да је креирао неколико концепата подељених прозора и да на основу повратних информација може да финализује један концепт као коначни дизајн за Скипе апликацију. Нова Скипе апликација

Ја сам програмски менаџер у Скипе тиму. Хвала вам што сте послали повратне информације о овој функцији. Чули смо ваше повратне информације о томе да недостаје режим подељеног прозора (ака компактни режим) у Скипе-у на Виндовс-у. Радимо на томе да ову могућност вратимо у наше ново искуство. Желели бисмо да добијемо повратне информације о неколико концепата подељених прозора како бисмо уградили најбоље искуство у будуће верзије Скипе-а, рекла је Мајкрософтова Анђела Чин у јавној објави на Мицрософт форумима.

Подразумева се да је Мицрософт у потпуности посвећен бољем искуству на Скипе-у и компанија такође слуша повратне информације корисника.

Популар Постс