Мицрософт ради на следећој генерацији конзоле кодног имена Сцарлетт

Ако је веровати гласинама, онда Мицрософт тренутно ради на конзоли следеће генерације која носи кодни назив Сцарлетт. Очекује се да ће се нова конзола ослањати на снагу облака која нуди бескомпромисне перформансе игара.

Компанија ради на новој линији Ксбок-а која ће укључивати нову конзолу на сличној линији као Ксбок Оне, али која ће се покретати помоћу услуге у облаку под називом Сцарлетт Цлоуд. Очекује се да ће нова конзола бити мешавина хардвера за покретање низа задатака локално и у облаку.

Очекује се да ће конзола дати подстицај продаји хардвера, а компанија се такође концентрише на сервисни део као што је Ксбок Ливе. Очекује се да ће цена нове конзоле бити нешто виша од обичне Ксбок Оне конзоле јер има напредни хардвер. Међутим, известите да ће нова конзола бити приступачна упркос вишој цени.Како ће нова конзола имати интеграцију у облаку, очекује се да ће понудити ниско кашњење и побољшати перформансе омогућавајући корисницима да истовремено покрећу више игара.

Две инстанце су синхронизоване са услугом у облаку, што омогућава повећање перформанси јер локални хардвер покреће задатке који не захтевају много енергије. Као што је горе наведено, очекујемо да ће Мицрософт објавити производ 2020. године, али увек постоји шанса да ће производ бити подвргнут модификацијама које би резултирале одлагањем.

Популар Постс