Мицрософт ради на поједностављивању Скипе искуства

 Нова Скипе апликација

Мицрософт у свом најновији блог пост је најавио да ради на поједностављивању искуства скајпа на основу повратних информација корисника. Компанија је раније најавила да ће ажурирати кориснике на нову верзију Скајпа 8 са раније верзије 7 од компанија је одлучила да прекине подршку за верзију 7 почевши од 1. септембра.

Али на основу повратних информација корисника и обрнуте косе црте, компанија је одлучила да прошири подршку и компанија је избацила ново ажурирање за своју Скипе апликацију која враћа једноставност пронађену у ранијој класичној Скипе апликацији за десктоп рачунаре.

Најновија верзија 8.29 уклања функцију Хигхлигхтс која је додата апликацији Скипе пре скоро годину дана. Функција Хигхлигхтс на мобилном уређају је уклоњена пошто је Редмонд Гиант пронашао веома мање корисника у поређењу са функцијом Статус на ВхатсАпп-у.Са уклањањем ове функције, апликација Скипе за десктоп рачунаре сада има сличан кориснички интерфејс као и мобилна верзија са опцијама за контакте, ћаскање и позиве које су лако видљиве корисницима.

Компанија је такође уклонила дугме Сними које је отворило Скипе камеру којој је већ било доступно са странице за ћаскање. Мицрософт је преместио опцију Обавештења у горњи леви део прозора, а доњи простор заузимају опције Контакти, Ћаскање и Позив на вашем мобилном уређају.

Мицрософт је такође поново увео ранију Скипе Цлассиц плаву тему са мањим изменама и прилагођавањима. Компанија је такође смањила неке елементе попут обавештења са изрезаним обликом који се сада уклања.

Најновија верзија Скипе апликације се уводи корисницима на свим платформама и враћа једноставност присутну у претходним верзијама апликације.

Мицрософт такође тражи од корисника да дају повратне информације након најновијег ажурирања увођењем а УсерВоице да помогне Скипе тиму да одреди приоритете промена и функција које би корисници желели да имају у својој Скипе апликацији.

Популар Постс