Мицрософт ради на подршци за Виндовс 10 Тимелине за нови Едге

 Виндовс временска линија

Мицрософт Едге заснован на Цхромиум-у је нова велика ствар на тржишту претраживача, и упркос чињеници да је још увек у бета верзији, корисници Виндовс-а и мацОС-а су га преузели више од милион пута.

Мицрософт је отворен за развој новог Едге-а и такође јавно даје допринос Цхромиум платформи. Поред значајних побољшања померања, Мицрософт ради на подршци за Виндовс Тимелине за нови Едге претраживач.

Мицрософт недавно потврђено да активно раде на подршци за Виндовс Тимелине за претраживач. Мицрософт Едге би подразумевано нудио интеграцију временске линије, мада је нејасно да ли ће интеграција временске линије бити испечена директно у претраживач или ће је компанија понудити са екстензијом.Да, активно радимо на томе, потврдио је Мицрософт инжењер када је корисник упитао о подршци за Тимелине за Едге.

Виндовс Тимелине је првобитно био ограничен на УВП или класични Мицрософт Едге, али је прошле године компанија из Редмонда објавила проширење које је такође омогућило Цхроме-у да користи Виндовс Тимелине.

Временска линија је једна од главних карактеристика оперативног система Виндовс 10 која аутоматски креира снимке апликација, докумената и веб страница. Подршка за временску линију у Едге-у ће вам омогућити да касније вратите веб активности на рачунарима или Андроид телефону који покреће Мицрософт Лаунцхер у наредних 30 дана.

Популар Постс