Мицрософт ради на новом Виндовс Упдате искуству

 Виндовс 10 десктоп

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Мицрософт тренутно ради на побољшању искуства Виндовс Упдате за своје кориснике Виндовс 10 на основу повратних информација које су дали корисници. Компанија ради на увођењу новог система ажурирања заснованог на предиктивном моделу за кориснике Виндовс 10.

Ново искуство Виндовс Упдате је већ део нових верзија Виндовс 10 за преглед Редстоне 5 и Редстоне 6. Верзије долазе са новим моделом предвиђања заснованим на машинском учењу који одређује да ли је систем тренутно у употреби или не.Ако се систем не користи, Виндовс Упдате који је на чекању за инсталацију почиње аутоматски на вашем рачунару. Функција модела предвиђања је разрађена на такав начин да тачно предвиђа право време за поновно покретање уређаја.

Нова функција се тренутно интерно тестира на Виндовс 10 уређајима и компанија ради на побољшању функције на основу повратних информација корисника.

Очекује се да ће Мицрософт избацити нови Виндовс Упдате систем за све кориснике уз јавно представљање Редстоне 5 које би требало да буде за неколико месеци. Ову нову функцију је најавила шефица Виндовс Инсајдера Дона Саркар, изјавила је: Чули смо вас, и да бисмо ублажили овај бол, ако имате ажурирање на чекању, ажурирали смо нашу логику поновног покретања како бисмо користили нови систем који је прилагодљивији и проактивнији. Обучили смо предиктивни модел који може тачно да предвиди када је право време за поновно покретање уређаја.

Шеф Виндовс Инсидер-а је такође рекао да ако све прође како треба током периода тестирања и не буду пронађени велики проблеми, онда ће корисници Виндовса 10 моћи да виде нову функцију са јавним увођењем Редстоне 5 који би требало да буде финализован у септембру. и биће представљен у октобру ове године.

Популар Постс