Мицрософт ради на новој побољшаној страници са подешавањима за Едге претраживач

 Мицрософт Едге тржишни удео

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Мицрософт се много клади на Едге претраживач у борби против алтернатива треће стране као што су Гоогле Цхроме и Мозилла Фирефок. Чини се да компанија побољшава страницу подешавања у Едге претраживачу са ажурирањем за Виндовс 10 Редстоне 5, и иако је то мања промена, али и даље изгледа добро.

У ажурирању за Виндовс 10 април 2018, поставкама безбедности и приватности може се приступити из Мени > Подешавања > Напредно > Приватност и услуге. Тренутна подешавања прегледача Едге

пре него што

Следеће верзије за преглед Виндовс 10 Редстоне 5 увешће нову и побољшану страницу са подешавањима у Мицрософт Едге претраживачу. На пример, наћи ћете нову страницу посвећену приватности и безбедности. Може се приступити из Мени (три тачке) > Подешавања > Приватност и безбедност.

 Подешавања Едге претраживача

Поред нове странице са подешавањима, Мицрософт такође доноси ефекат сенки из Флуент Десигн система на картице.

 Едге претраживач

2Д227БАФ374Б5ФББ389Д79Д52Е3Ф8ФБ690Б8Ф50Е

Нема сумње да се претраживач значајно побољшао од када је први пут представљен у јулу 2015. и да постаје све бољи са сваким ажурирањем функције.

Мицрософт Едге добија ажурирања два пута сваке године као део нових ажурирања функција оперативног система Виндовс 10, а горе поменуте промене ће бити објављене у јавности касније ове године са ажурирањем Редстоне 5.

Популар Постс