Мицрософт ради на новим иконама за Виндовс 10 основне апликације

Цонцепт би Сцоотс37

Чини се да Мицрософт ради на новим иконама за своје основне Виндовс 10 апликације, укључујући Филе Екплорер.

Раније ове године, Мицрософт је почео да ажурира различите логотипе за Оффице апликације (Ворд, Екцел, ПоверПоинт) и ОнеДриве који одражавају модернију естетику. Освежавање иконе може доћи у неколико Виндовс 10 апликација прве стране са предстојећим ажурирањем за преглед Инсајдера.Компанија тренутно тестира нове иконе за апликације као што су Филе Екплорер, Гроове Мусиц, Мовиес & ТВ, Мицрософт Солитаире и Маил & Цалендар. Нове иконе засноване на Флуент Десигн-у суптилно користе различите нијансе плаве и друге боје, које дефинитивно изгледају оштро и у складу су са редизајнираном иконом Оффице апликација.

 Виндовс 10 иконе

Мицрософт би могао да припрема ове нове иконе за Виндовс Лите мени Старт то би напустило живе плочице ради минималног дизајна, али је вероватно да ће фирма такође освежити иконе у свим верзијама Виндовс 10.

Старт мени

Према извештајима, Мицрософт планира да уведе нови мени Старт са Виндовс Лите-ом, а недавно процурело ажурирање за Виндовс 10 20Х1 нам је пружило рани увид у оно што компанија интерно тестира за Старт мени.

Цурење је открило да ће мени Старт избацити живе плочице за шарене иконе, а такође ће имати слику корисничког профила на врху.

Нејасно је да ли ће Виндовс Лите Старт мени бити доведен на пуну радну површину оперативног система Виндовс 10 и то не мора да значи да је фирма у потпуности готова са Ливе Тилес.

Популар Постс