Мицрософт ради на апликацији Виндовс Инсидер за све платформе

 Апликација Виндовс Инсидер

Слика љубазношћу: ВиндовсЦентрал

Мицрософт је на својој конференцији Игните 2018 открио да ради на новој апликацији Виндовс Инсидер. То би била прогресивна веб апликација која ће радити на свим платформама.

Виндовс Инсидер ПВА би се могао покренути са тамним режимом који би био подразумевана тема. Нова апликација Виндовс Инсидер ће корисницима пружити сав неопходан и повезан садржај са програмом Инсајдер, попут постова на блогу, подцаста и још много тога.Мицрософт планира да дода неке нове одељке у апликацију Инсајдер где ће корисници моћи да добију информације о верзијама које су послате Инсајдерима, заједно са пружањем информација о самоактивности корисника у програму.

Такође би могла да постоји интеграција са Мицрософт тимовима укљученим у апликацију Виндовс Инсидер тако да корисници могу лако да комуницирају. Пошто ће то бити прогресивна веб апликација, корисници ће моћи да јој приступе са било ког уређаја и да остану у контакту са заједницом.

Такође смо сазнали да ће апликација Виндовс Инсидер бити платформа отвореног кода која ће омогућити другим програмерима да науче како ју је Мицрософт креирао.

Мицрософт није дао никакав временски оквир када ће апликација бити доступна, али пошто је у напредној фази развоја, очекујемо да ће доћи пре него касније.

Популар Постс