Мицрософт продавница за Виндовс 10 Мобиле и ПЦ ажурирана са побољшаним интерфејсом

 Мицрософт продавница за Виндовс 10

Мицрософт данас уводи ново ажурирање за Виндовс 10 Апп Сторе и повећава верзију апликације на 11806.1001.21.0. Мицрософт прави неке измене у интерфејсу продавнице и на Виндовс 10 и на Виндовс 10 Мобиле.

Ажурирање је претходно тестирано са Виндовс Инсајдерима и сада се приказује широј јавности. Продавница делује стабилније и генерално боље ради на Виндовс 10 Мобиле. У одељку Преузимања и ажурирања наћи ћете навигациону таблу која је у власништву, инсталирана, спремна за инсталацију и преузимања.

Доноси течна побољшања дизајна у различите подкатегорије продавнице. Поткатегорије су недавно додате у продавницу и олакшавају дубље уроњење у продавницу, без потребе да учитавате одређени број појединачних страница.Мицрософт такође побољшава размак између апликација на листи приказа. Поред горе поменутих промена, постоји исправка за проблем са менијем за хамбургер који је довео до пада продавнице на Виндовс 10 Мобиле.

Као што је горе наведено, мени за навигацију се такође побољшава и приметићете да се трака за претрагу неће приказати подразумевано, већ ћете морати да кликнете на лупу.

 Интерфејс Мицрософт Сторе-а

Највећа промена са претходно ажурирање представљало је увођење новог одељка Моја колекција .

Као и обично, можете очекивати да ће ово ажурирање бити представљено свима у наредним сатима, а ми ћемо ажурирати овај чланак када буде доступно више детаља.

У међувремену, Мицрософт је тестирао нову функцију у Виндовс 10 Апп Сторе-у која би омогућила корисницима да даљински инсталирају апликације на друге уређаје засноване на Виндовс 10. Одабрани корисници су примили ово ажурирање које је унело низ других промена.

Тхе софтверски гигант тестира нову функцију листе жеља које желите да додате ставке на листу жеља. То је корисна функција за многе кориснике, посебно за оне који у то време нису желели да купе производ.

Популар Постс