Мицрософт продавница за Виндовс 10 ажурирана са бољим опцијама филтрирања претраге

 Мицрософт продавница са новим искуством претраге

Мицрософт данас уводи нове опције филтрирања претраге у апликацији Сторе у оперативном систему Виндовс 10 које корисницима омогућавају да брзо пронађу различите типове садржаја. То је још једно ажурирање на страни сервера тако да би требало да се појави на свим Виндовс 10 уређајима без обзира на верзију оперативног система Виндовс 10.

Ново искуство претраге може се покренути претраживањем било које кључне речи у Мицрософт Сторе-у. Нови доживљај филтера бочне траке је нешто бољи од старог падајућег менија. Такође изгледа једноставније за корисника јер долази са много бољим опцијама филтрирања.

 Продавница са опцијама претрагеНедавно је Мицрософт потпуно обновио продавницу како би више личила на верзију засновану на вебу, а ажурирања се испоручују чешће. У овом тренутку видимо нову Мицрософт продавницу у прстену за преглед издања, али би требало да буде представљена и широј јавности.

Није значајно ажурирање, али промена је добродошла и требало би да олакша проналажење нових апликација, игара и производа у Мицрософт Сторе-у. Да ли видите нову опцију филтрирања претраге? Обавестите нас у коментарима испод.

Популар Постс