Мицрософт продавница на Виндовс 10 ажурирана новим интерфејсом и даљинским инсталацијама апликација

 Мицрософт продавница на Виндовс 10

Мицрософт уводи ажурирање сервера за Мицрософт Сторе у Виндовс 10 и нови интерфејс је доступан свима. Најновије ажурирање доноси неке промене корисничког интерфејса на страници производа са апликацијама и игрицама.

Мицрософт је подесио страницу производа за рачунаре и интерфејс изгледа идентично веб верзији. Компанија је променила позицију и модернизовала изглед Прегледа, системских захтева, прегледа и сродних. То је мала, али важна промена и још једном потврђује да је Мицрософт у потпуности посвећен Виндовс 10 продавници. Мицрософт такође обнавља одељак рецензија.

Виндовс Латест разуме да је ово ажурирање на страни сервера и да би ускоро требало да буде представљено већем броју корисника.1 од 2  Мицрософт Сторе побољшан интерфејс  Чувајте нови интерфејс

Коначно постоји опција да даљински инсталирате апликацију на своје друге Виндовс 10 уређаје тако што ћете је отворити у апликацији Мицрософт Сторе. Пружа згодан начин за инсталирање апликација без потребе да седите испред рачунара. Међутим, могућност даљинског инсталирања апликација још увек није доступна за све апликације.

 Даљинске инсталације Мицрософт Сторе-а

Вреди напоменути да је нова верзија Мицрософт Сторе-а доступна свима, али је увелико доступна за Виндовс Инсидерс у Релеасе Превиев Ринг-у. Требало би да се појави на вашем рачунару у наредним данима или недељама.

Популар Постс