Мицрософт признаје проблем са Виндовс 10 КБ4601319, обећава решење

 Проблеми са Виндовс 10 КБ4601319

Представник Мајкрософта је тихо потврдио да је Кумулативно ажурирање фебруара 2021 (КБ4601319) пати од грешке која може да онемогући вашу веб камеру. Поред пада камере, корисници су пријавили и друге грешке у Виндовс 10 КБ4601319 и Мицрософт истражује извештаје.

Према извештајима корисника, чини се да Виндовс 10 КБ4601319 прекида подршку за Интел РеалСенсе Дептх камеру и Разер Старгазер. Враћање кумулативне исправке уназад решава проблем и неки корисници спекулишу да виртуелни драјвер недостаје на уређајима за обраду слике када је инсталиран овај КБ.

У вези са Мицрософт-овом подршком „Феедбацк Хуб“, софтверски инжењер је сада изјавио да је компанија упозната са извештајима и да ради на поправци.Хвала вам што сте нам скренули пажњу на проблеме са Интел Реалсенсе камером. Свесни смо проблема и радимо на решавању проблема. У међувремену, ако желите да ваша камера ради, пратите упутства о томе како да уклоните инсталирани Виндовс Упдате, Мицрософт приметио .

Проблеми са Виндовс 10 КБ4601319

Иако је Мицрософт само признао извештаје о проблемима са камером након кумулативних ажурирања, корисници су приметили да КБ4601319 такође утиче на перформансе њиховог бежичног миша, другог монитора и друге додатне опреме.

Поред квара хардвера, постоје извештаји плавог екрана смрти такође.

Вреди напоменути да су само неки корисници имали пад система након овомесечног кумулативног ажурирања и чини се да није широко распрострањено. Као што се очекивало, неки су такође пријавили проблеме са инсталацијом приликом преузимања и примене кумулативног ажурирања из фебруара 2021.

На чворишту за повратне информације, Мицрософт је рекао да корисници могу да деинсталирају фебруарску закрпу ако имају проблема након инсталације. Ако не можете да га деинсталирате преко подешавања Виндовс ажурирања или контролне табле, увек можете да користите уграђене опције опоравка или алатку за креирање медија да бисте опоравили оперативни систем.

Надамо се да ће проблем бити излечен предстојећим опционим кумулативним ажурирањем и више детаља ће бити подељено ускоро.

Популар Постс