Мицрософт признаје проблем са Интернет Екплорер-ом у закрпи из фебруара 2019

 Виндовс 10 Старт

Мицрософт је прошле недеље објавио нову серију кумулативних ажурирања за Виндовс 10 са важним исправкама. Крајем прошле недеље, Мицрософт је ажурирао документ подршке за Виндовс 10 октобар 2018 Упдате Буилд 17763.316 да би потврдио нову грешку повезану са Интернет Екплорер-ом.

У ажуриран дневник промена Виндовс 10 Буилд 17763.316, Мицрософт каже да је компанија свесна проблема у којем Интернет Екплорер можда неће успети да учита одређене слике ако садрже обрнуту косу црту ().

Након инсталирања ове исправке, Интернет Екплорер можда неће успети да учита слике са обрнутом косом цртом () у њиховој релативној изворној путањи, објашњава Мицрософт. Док Мицрософт ради на решењу које би могло да буде испоручено са следећим ажурирањем, компанија је такође навела решења за решавање проблема.Корисницима се саветује да промене обрнуту косу црту () у косу црту унапред (/) на релативној путањи елемента слике да би се позабавили грешком у Интернет Екплорер-у. Или корисници такође могу да промене релативну путању на пуну УРИ путању.

Постоји још један нови проблем у ажурирању где апликације које користе Мицрософт Јет базу података са форматом датотеке Мицрософт Аццесс 95 могу насумично престати да раде. Можете привремено да решите овај проблем тако што ћете конвертовати базу података у новији .мдб формат датотеке или конвертовати базу података у формат датотеке .аццдб.

Проблеми откривени у кумулативним ажурирањима оперативног система Виндовс 10 фебруара 2019. биће решени у предстојећем издању, потврдио је Мицрософт.

Популар Постс