Мицрософт признаје нову грешку у Виндовс 10 октобарском ажурирању

 Мицрософт Едге за Виндовс 10

Најновија кумулативна исправка за Виндовс 10 верзију 1903 (ажурирање из маја 2019.) изазива низ нових проблема. У суботу је то потврдио Мицрософт Ажурирање за Виндовс 10 могло би да поквари мени Старт са критичном грешком и обећао исправку у наредним недељама, али изгледа да исто ажурирање квари још једну функцију.

Према неколико извештаја, Чини се да је Мицрософт Едге покварен на неким рачунарима а постоје и извештаји о грешкама у инсталацији. У неким случајевима ћете доживети мени Старт, Мицрософт Едге и друге проблеме након инсталације КБ4517389 .

Виндовс 10 КБ4517389 је објављен 8. октобра за све потрошаче као аутоматска надоградња и решава проблем у квару штампача.У а пост заједнице , Мицрософт инжењер је изјавио да је софтверски гигант свестан проблема класичног Едге претраживача и да ће исправка бити испоручена уређајима у октобру.

Свесни смо овог проблема и процењујемо да ће решење бити објављено крајем октобра, навео је запослени.

Мицрософт планира да поправи проблеме са Виндовс 10 Старт менијем опционим ажурирањем крајем октобра и могуће је да ће исто ажурирање укључити закрпљени Едге претраживач.

У овом тренутку, Мицрософт каже да није свестан било каквог решења, али увек можете да уклоните ову исправку у потпуности да бисте решили све проблеме. Међутим, ваш рачунар би остао без безбедносних исправки и могао би бити рањив на безбедносне проблеме ако уклоните исправке које је објавио Мицрософт у закрпи у уторак.

Све већа листа проблема у оперативном систему Виндовс 10 в1903

За разлику од ажурирања из октобра 2018., Мицрософт је исправно обрадио увођење ажурирања за мај 2019. и ажурирање је такође било у фази тестирања дуго времена. Као резултат тога, увођење ажурирања за Виндовс 10 за мај 2019. прошло је довољно добро и мање корисника је пријавило велике проблеме.

Док је само ажурирање за Виндовс 10 за мај 2019. нудило искуство без грешака, кумулативна ажурирања су мучила неколико проблема. Најновији месечна ажурирања су утицала на функцију штампања , онемогућио умрежавање, покварио Старт мени, па чак и изазвао проблеме са перформансама.

У сродним вестима, Виндовс 10 верзија 1909 или Ажурирање за новембар 2019. је скоро спремно за објављивање и вероватно ће бити ажурирање прилагођено перформансама.

Популар Постс