Мицрософт признаје нове проблеме у оперативном систему Виндовс 7 КБ4480970

 виндовс 7

Раније ове недеље, Мицрософт је објавио нова месечна кумулативна ажурирања за Виндовс 7 и 8.1, заједно са уобичајеним исправкама само за безбедност. Нажалост, корисници су пријавили различите проблеме након инсталирања закрпе и Мицрософт је признао проблем у свом ажурираном документу подршке.

Овог месеца, ново ажурирање за Виндовс 7 долази са вишеструким побољшањима са фокусом у потпуности на решавању проблема са којима се суочавају предузећа. Виндовс 7 се испоручује са збирним пакетом КБ4480970 и само безбедносним ажурирањем КБ4480960. Оба од ажурирања наводно изазивају проблеме са СМБв2 мрежом .

Виндовс 7 КБ4480970 уводи исправку за безбедносну рањивост у изолацији сесије која погађа ПоверСхелл удаљене крајње тачке и безбедносне закрпе за основне компоненте као што је Виндовс услуга бежичног умрежавања.У почетку, Мицрософт је рекао да постоји један познати проблем у овој исправци, али је произвођач софтвера данас ажурирао документ подршке како би открио нове проблеме који би се могли појавити након примене ажурирања.

Виндовс 7 КБ4480970 узрокује грешку Нот Генуине 0кц004ф200

У ан ажуриран документ подршке , Мицрософт каже да је компанија открила два нова проблема у месечном скупу за Виндовс 7 за јануар 2019. који се појављује као КБ4480970.

Оригинална грешка која је призната раније ове недеље указује на проблем који потенцијално узрокује проблеме са контролером мрежног интерфејса. Постоји још једна грешка где КБ4480970 може да изазове проблеме са активацијом и добићете грешку Нот Генуине, 0кц004ф200.

Након инсталирања ове исправке, неки корисници пријављују грешку КМС активације, Нот Генуине, 0кц004ф200 на Виндовс 7 уређајима, објашњава Мицрософт. Мицрософт ради на решењу и исправке би могле да буду испоручене ускоро, вероватно у фебруару.

Мицрософт каже да би још једна грешка коју је увела ова исправка могла да утиче на локалне кориснике који су део локалних администратора.

Ова грешка утиче на даљински приступ дељењима на Виндовс 7 и Виндовс Сервер 2008 Р2. Нећете га искусити ако користите налоге домена у локалној групи администратора. Да бисте решили проблеме локалног администратора, препоручујемо вам да користите локални налог који није део локалне групе администратора или било ког корисника домена.

Ради се на поправци која ће бити укључена у будуће издање за Виндовс 7. Могуће је да ће закрпа са исправкама за горе поменуте проблеме бити објављена као део кумулативног ажурирања из фебруара 2019.

Популар Постс