Мицрософт признаје два нова проблема у закрпи за ажурирање за Виндовс 10 априла 2018

 Виндовс Упдатес

Пре пар недеља, Мицрософт је представио кумулативну исправку (КБ4462933) за Виндовс 10 верзију 1803 . Кумулативна исправка је представљена 24. октобра за кориснике који су инсталирали Виндовс 10 Април 2018 Упдате и решила је неколико проблема са оперативним системом.

Кумулативна исправка је дошла са исправкама за БСОД проблем који се догодио приликом уклањања Блуетоотх уређаја са рачунара, заједно са исправљањем грешке која је спречила покретање Виндовс Дефендер Апплицатион Гуард-а.

Компанија тада није признала никакве проблеме у кумулативном ажурирању, али је Мицрософт тихо ажурирали документ подршке да потврдите две грешке које погађају Виндовс 10.Мицрософт каже да је кумулативно ажурирање покварило алатке за програмере у Мицрософт Едге-у. Покретање овог менија више неће радити на рачунарима са Виндовс 10 верзијом 1803.

Као привремено решење, Мицрософт је предложио корисницима на Виндовс 10 к64 да се пријаве са администраторским налогом и избришу датотеку испод:

Ц:ВиндовсСистемАппсМицрософт.МицрософтЕдгеДевТоолсЦлиент_8векиб3д8ббвемицрософт.систем.пацкаге.метадатаАутогенЈСБитеЦодеЦацхе_64.

Корисници који користе Виндовс на к86 машини би морали да избришу датотеку испод и поново покрећу претраживач:

Ц:ВиндовсСистемАппсМицрософт.МицрософтЕдгеДевТоолсЦлиент_8векиб3д8ббвемицрософт.систем.пацкаге.метадатаАутогенЈСБитеЦодеЦацхе_32

Други проблем који је Мицрософт признао је грешка која се јавља након инсталирања августовског прегледа квалитета збројног пакета или ажурирања .НЕТ Фрамеворк-а 11. септембра 2018. Након инсталације, постојаће изузетак са инстанцијом СклЦоннецтион-а.

Као привремено решење, Мицрософт је детаљно навео тачке за ручно решавање проблема. Решење проблема можете пронаћи кликом овде .

Очекује се да ће Мицрософт решити горе пријављене или признате проблеме у предстојећем ажурирању новембарске закрпе у уторак које ће бити објављено 13. новембра.

До тада се корисницима саветује да реше горе поменуте проблеме помоћу привремених решења или сачекају да компанија уведе следећу кумулативну исправку у уторак за Виндовс 10 верзију 1803.

Популар Постс