Мицрософт припрема Виндовс 11 за јавно увођење

 Представљање издања Виндовс 11

Прво овогодишње издање Виндовс 11 крштено је за издање 5. октобра и сада се припрема за јавно увођење. Мицрософт је започео завршни рад на припреми Виндовс 11 верзије 21Х2 (ажурирање за октобар 2021.) за издање и тестери сада могу да преузму ажурирање са канала за преглед издања.

Виндовс 11 је коначно стигао на канал за преглед издања и сада се може тестирати на примарним уређајима све док имате инсталиране компатибилне драјвере. Имајте на уму да је остало мало подешавања, тако да може доћи до мањих проблема Виндовс 11 Буилд 22000.194 – који се шаље тестерима у прегледу издања.

Мицрософт планира да побољша свеукупно искуство Виндовс 11 верзије 21Х2 у наредним недељама као део нормалног сервисирања технолошке фирме. Виндовс 11 издање

Вреди напоменути да се Виндовс 11 тренутно нуди за пуштање тестера за преглед преко Мицрософт-ове шеме тражиоца.

Као што можете видети на горњој слици екрана, потребно је да посетите Подешавања > Ажурирање и безбедност > Виндовс Упдате и проверите да ли постоје ажурирања и ручно изаберете опцију преузимања и инсталирања за Виндовс 11 након што се пријавите за канал за преглед издања.

Ако за сада изаберете да останете на оперативном систему Виндовс 10, добићете Виндовс 10 верзију 21Х2 (ажурирање из октобра 2021.).

Они који имају компатибилан хардвер моћи ће да добију надоградњу на Виндовс 11 као једноставно ажурирање оперативног система Виндовс, тако да би процес био једноставан. Величина оперативног система Виндовс 11 ће вероватно бити око 3 ГБ јер доноси много промена од ажурирања функција оперативног система Виндовс 10 објављена у последњих неколико година.

Што се тиче промена, Виндовс 11 укључује нови изглед менија Старт, нови центар за обавештења, нову Мицрософт продавницу, нове апликације за пријемно сандуче и још много тога.

Редизајниран Старт мени без живих плочица и модерне (надограђене) траке задатака је једна од највећих промена које долазе на десктоп оперативни систем. Мицрософт није завршио са побољшањем искуства Старт менија и ради на новој функцији под називом „Опције пријаве“ која ће се појавити изнад опција напајања.

Планови за увођење оперативног система Виндовс 11

Чак и ако је ваш уређај спреман за Виндовс 11, можда нећете видети ову исправку функције 5. октобра. Ажурирање ће у почетку бити понуђено само за одабране уређаје. Ако не можете да чекате Виндовс 11, моћи ћете да га преузмете и инсталирате ручно помоћу програма као што су Медиа Цреатион Тоол и Упдате Ассистант.

Ако се споро увођење покаже успешним, може проћи неколико недеља пре него што видимо Виндовс 11 за више уређаја.

Званичници Мајкрософта су потврдили да ће неколико ажурирања бити објављено након 5. октобра како би се поправили преостали проблеми у оперативном систему.

Популар Постс