Мицрософт припрема ствари за ажурирање за Виндовс 10 Редстоне 6

 Ажурирање за Виндовс 10 јуна 2018

Слика љубазношћу: ТецхСпот.цом

Пошто је Виндовс 10 Редстоне 5 већ близу уласка у процес стабилизације, Мицрософт је почео да развија нове верзије ажурирања Редстоне 6 (познатог и као 19Х1). Највеће промене у оперативном систему Виндовс 10 биће уведене са Редстоне 6, а ажурирање би требало да буде у пролеће 2019.

Мицрософт прати исти образац издавања са Виндовс 10 Редстоне 6 као што је то урадио са Редстоне 4 прошле године. Мицрософт је очигледно почео да компајлира први „Редстоне 6“ граде и чини се да ће прва верзија Редстоне 6 ускоро стићи за Инсајдере.Компанија сада почиње да се концентрише на ажурирање Виндовс 10 Редстоне 6, а према Мицрософтовом типичном распореду издавања, требало би да се појави у априлу 2019. Виндовс 10 Буилд 18200 је интерно компајлиран у сврхе тестирања и по изгледу ствари, Виндовс инсајдери би требало да ускоро добити прву верзију.

Прва верзија ће бити послата инсајдерима који су уписани у Скип Ахеад ринг и неће доћи са било каквим преломним изменама. Мицрософт је данас отворио Скип Ахеад Ринг и Инсајдери могу да се претплате на ову специјалну верзију како би почели да добијају Виндовс 10 Редстоне 6 верзије пре свих осталих.

Мицрософт каже да Скип Ахеад Ринг има веома ограничена места, и ако му се не придружите сада, нећете моћи да се региструјете у наредним данима и недељама.

Придружите се Скип Ахеад Ринг-у и почните да добијате Редстоне 6 верзије

  • Отворите Подешавања.
  • Идите на Ажурирање и безбедност.
  • Пронаћи ћете програм Виндовс Инсидер у левом окну.
  • Уверите се да сте се регистровали за програм Виндовс Инсидер.
  • Изаберите Прескочи на следећу верзију оперативног система Виндовс у падајућем менију Какву врсту садржаја желите да примате?

Међутим, вреди напоменути да се Редстоне 6 верзије сада неће појавити на вашим рачунарима. Мицрософт ће вероватно сачекати још неколико недеља пре него што гурне РС6 верзије у круг Скип Ахеад.

Популар Постс