Мицрософт прима претпродаје за Сурфаце Го, нове навлаке за тип и миш

 Мицрософт Сурфаце Го

Мицрософт је данас почео да прима преднаруџбине за свој Сурфаце Го уређај на својој веб страници. Компанија планира да почне да испоручује уређаје од 2. августа. Сурфаце Го је најјефтинији уређај који је лансирао Редмонд Гиант и у основи је намењен сектору образовања.

Уређаји долазе са унапред инсталираним Виндовс 10 у С режиму и доступни су у две конфигурације. Конфигурација почетног нивоа долази са Интел 4415И процесором са 64 ГБ складишног простора и 4 ГБ РАМ-а, а друга укључује Интел 4415И процесор и упакована је са 128 ГБ складишног простора и 8 ГБ РАМ-а.

Оба уређаја се продају по цени од 399 долара и 549 долара. Сурфаце Го уређаји се могу унапред наручити онлајн са странице производа у Мицрософт Сторе-у.Сурфаце Го је лансиран имајући у виду образовни сектор и стога нећете моћи да играте игрице на уређају. Сурфаце Го долази са пуним искуством Виндовс 10 када се надогради са С режима, а корисници такође могу да искористе предности врхунског Сурфаце искуства.

Упоредо са отварањем уређаја Сурфаце Го за претпродају, Мицрософт је такође почео да прима преднаруџбине за нове Типе Цоверс. Нове навлаке за типове могу се наручити унапред директно са веб странице компаније.

Типе Цоверс се лансирају у четири различите боје бордо, платина, кобалт плава и црна. Цена црног омота је 99 долара, док су остале три корице нешто веће од 129 долара.

Бордо, платинасти и кобалтно плави поклопци су направљени од специјалног материјала од микровлакана, алкантаре, па су им цена нешто виша од црне навлаке. Очекује се да ће Типе Цовер сличан Сурфаце Го уређају бити доступан следећег месеца, тачније 2. августа.

Мицрософт такође прима преднаруџбине за свој шарени Сурфаце Мобиле Моусе за који се очекује да ће бити доступан 2. августа заједно са Сурфаце Го и Типе Цоверс-ом.

Мобилни миш долази са елегантним дизајном ниског профила и повезује се преко Блуетоотх-а. Мобилни миш се може купити у три боје бордо, платина и кобалт плава по цени од 34,99 долара.

Ако желите да купите Сурфаце Го заједно са типским поклопцима и мишем, морате да пожурите и унапред наручите свој уређај тако што ћете одмах отићи на званичну веб локацију Мицрософт-а.

Претходно наручите Сурфаце Го од овде .

Популар Постс