Мицрософт приказује корисне предлоге у апликацији Подешавања на верзијама за преглед Виндовс 10 за неке кориснике

Слика љубазношћу: Рафаел Ривера

Мицрософт наводно приказује предлоге у апликацији Подешавања на Виндовс 10 за неке инсајдере и сасвим је нормално да се предлози повремено појављују у целом оперативном систему. Предлози су заправо корисни, посебно за почетнике, а такође би могли подсетити кориснике на функције које је Виндовс 10 добио у последњих неколико издања.

Чини се да се предлог појављује само на машинама Инсајдера. То би могао бити тест који Мицрософт изводи за ограничен скуп корисника или Виндовс инсајдере као део А/Б тестирања. У овом тренутку, Мицрософт експериментише са таквим препорукама са неким корисницима.Као део тестирања, банер ће се појавити у апликацији Подешавања. Чини се да сугерише различите и корисне функције оперативног система Виндовс 10. Линк банера ће вас одвести на страницу у подешавањима и очигледно није реклама.

Занимљиво је да постоји опција која вам омогућава да искључите такве предлоге. Опција менија са три тачке на банеру ће вас одвести на страницу са подешавањима која вам омогућава да искључите све предлоге у оперативном систему Виндовс 10.

Такође можете да отворите подешавања приватности у оперативном систему Виндовс 10 да бисте искључили предлоге и препоруке широм оперативног система. Другим речима, лакше је сакрити ове предлоге ако вам се не свиђају.

Популар Постс