Мицрософт преноси функцију заштите фасцикле у своју Виндовс 10 ОнеДриве апликацију

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Мицрософт је раније најавио да ради на функцији заштите фасцикле за своју ОнеДриве апликацију за Виндовс 10 рачунаре која ће помоћи корисницима да праве резервне копије важних докумената, слика и фасцикли на радној површини у апликацији ОнеДриве.

Функција која се зове као функција заштите фасцикле уводи се свим корисницима Виндовс 10 рачунара. Ова функција такође помаже када постоји више рачунара са оперативним системом Виндовс 10 јер ће сви документи у фасциклама бити аутоматски синхронизовани на свим рачунарима.Редмонд Гиант је раније представио ову функцију пословним корисницима почетком јуна, а након што је постигао успех, функција је постала доступна и редовним корисницима. Ова функција такође чува датотеке заштићене јер функција такође подржава откривање и опоравак рансомваре-а.

Мицрософт наводи: Ово је нова функција коју смо почели да уводимо ове недеље и која је сада доступна корисницима ОнеДриве са личним налозима. Олакшава премештање садржаја у ОнеДриве, има приступ свим важним датотекама на свим вашим уређајима и чува више датотека заштићених функцијама као што су откривање и опоравак рансомваре-а.

Да бисте омогућили функцију заштите фасцикле, мораћете да одете у ОнеДриве подешавања на рачунару са оперативним системом Виндовс 10 и идите на картицу Аутоматско чување и кликните на дугме за ажурирање фасцикли испод заштите важних фасцикли.

Када је омогућена, ова функција аутоматски додаје ваше документе, слике и фасцикле на радној површини на ваш ОнеДриве. Међутим, постоје и нека ограничења за одређене врсте датотека.

Ова функција не подржава датотеке Оутлоок базе података као што су .пст датотеке и ОнеНоте датотеке као што су .оне, онепкг итд. Ако имате датотеке Оутлоок базе података већ сачуване у вашем ОнеДриве-у, ова функција неће радити са горе наведеним датотекама.

Осим што не подржава неке ограничене врсте датотека, ова функција функционише веома добро на већини докумената, фотографија итд. и стога је одлична функција коју треба имати у вашој Виндовс 10 ОнеДриве апликацији.

Ако користите ОнеДриве апликацију на својим Виндовс 10 рачунарима, функција је већ активна. Јавите нам своје мишљење о горе наведеним функцијама у коментарима испод.

Популар Постс