Мицрософт предузима још један корак да убије Интернет Екплорер

Мицрософт укида подршку за Мицрософт налоге и друге услуге у Интернет Екплорер-у 13. новембра. Овај потез долази након што је Мицрософт потврдио да ће постепено укидање подршке за Интернет Екплорер 11 у наредним месецима .

Мицрософт укида подршку за Оффице 365 услуге за Интернет Екплоре следеће године. Пред крај подршке, Мицрософт је сада издао ново упозорење за организације или кориснике који још увек користе Интернет Екплорер.

Добили смо копију е-поруке послате предузећима и организацијама у којој се упозорава да ће Интернет Екплорер изгубити подршку за Мицрософт налоге и апликације/услуге 13. новембра 2020.Мицрософт каже да ће прекинути подршку за Интернет Екплорер за Моје апликације, Мој налог, Мој приступ и Моје групе од 13. новембра 2020. Компанија препоручује корисницима да користе Мицрософт Едге, Цхроме или Фирефок.

Ову поруку сте добили јер наше извештаје показују да ваша организација можда користи Интернет Екплорер за приступ Мојим апликацијама, Мој налог, Мој приступ и Моја група, наводи се у е-поруци.

Мицрософт тренутно шаље горњу е-пошту клијентима који су део организација са активном претплатом на Мицрософт 365. Ако сте недавно користили Интернет Екплорер за приступ некој од својих Мицрософт услуга, можда ћете примити е-пошту касније овог месеца.

Корисници више неће моћи да користе Интернет Екплорер за приступ Мојим апликацијама, Мој налог, Мој приступ и Моје групе, када се ова промена примени, наводи компанија у мејлу.

 Интернет Екплорер престанак подршке

Слика љубазношћу: Мицрософт

Интернет Екплорер није толико популаран као некада и Мицрософт се сада фокусира на Едге претраживач заснован на Цхромиум-у. У августу је Мицрософт потврдио да ће укинути подршку за Оффице 365, ОнеДриве, Оутлоок, итд. у 2021. за кориснике који још увек користе Интернет Екплорер 11.

Ако желите да користите Интернет Екплорер за приступ старијим веб локацијама, Мицрософт каже да користите нови застарели режим Интернет Екплорер-а у Мицрософт Едге-у. Ова функција је дизајнирана да помогне организацијама, па чак и корисницима да приступе старим сајтовима који су дизајнирани за Мицрософтов стари претраживач.

Популар Постс