Мицрософт прави више промена за ребрендирање Виндовс 10 Дефендер-а

Ако редовно проверавате да ли постоје ажурирања или прегледате историју ажурирања у оперативном систему Виндовс 10, можда сте приметили ново ажурирање за Виндовс под називом „Ажурирање безбедносне интелигенције за Виндовс Дефендер Антивирус“.

Ажурирање се прослеђује свим корисницима оперативног система Виндовс 10 и чини се да је Мицрософт тихо променио назив Дефинитион Упдате за Виндовс Дефендер Антивирус. Такође је вредно напоменути да Мицрософт већ користи нови термин Сецурити Интеллигенце Упдатес на свом Виндовс Дефендер-у пратећа документа .

Чини се да је преименовање део опште вежбе ребрендирања за Виндовс Дефендер. Убудуће, видећете ажурирања безбедносне интелигенције за Виндовс Дефендер Антивирус на Виндовс Упдате и контролној табли. Термин дефиниције се и даље користи за дефинисање верзије безбедносног решења. Виндовс Дефендер Интеллигенце Упдате

Мицрософт Дефендер у оперативном систему Виндовс 10 20Х1

Ако Мицрософт не поништи промене које је имплементирао у Виндовс 10 20Х1, Виндовс Дефендер АТП име ће бити преименовано у Мицрософт Дефендер следеће године. У верзијама за преглед Виндовс 10 20Х1 наћи ћете помињања „Мицрософт Дефендер Антивирус“ и „Мицрософт Дефендер Екплоит Гуард“ одмах у смерницама групе.

 Мицрософт Дефендер

Промене бренда су видљиве у Виндовс безбедности, а обавештења са Виндовс Дефендер-а такође помињу „Мицрософт Дефендер“.

У белешкама о издању Буилд 18945, Мицрософт је потврдио да су ове промене део вишеплатформског приступа безбедности крајњих тачака.

Проширујемо Виндовс Дефендер АТП могућности изван Виндовс ОС-а и као резултат тога преименујемо у Мицрософт Дефендер како бисмо одразили наш вишеплатформски приступ безбедности крајњих тачака, приметио је Мицрософт.

Популар Постс