Мицрософт прави промене у Виндовс Медиа Плаиер-у на Виндовс 7

 Истакнут је Виндовс Медиа Плаиер

Виндовс Медиа Плаиер више није суштински додатак Виндовс-у и постоје квалитетне алтернативе независних произвођача, као што је ВЛЦ Медиа Плаиер. Мицрософт нуди апликацију Филмс & ТВ у оперативном систему Виндовс 10 као алтернативу Виндовс Медиа Плаиер-у, али стари плејер остаје подразумевани плејер на Виндовс 7 уређајима.

Данас смо уочили нову документ подршке који је тихо објављен јуче и открио је да Мицрософт повлачи функцију која се користи у Виндовс Медиа Центер-у и Виндовс Медиа Плаиер-у.

Према документу подршке од 26. јануара 2019., Мицрософт повлачи могућност прегледа информација (метаподатака) у Виндовс Медиа Плаиер-у на Виндовс 7 рачунарима и Виндовс Медиа Центер-у на Виндовс 7, 8.1 и 8 рачунарима. Виндовс Медиа Плаиер остаје непромењен од ових промена на Виндовс 10 уређајима.Мицрософт каже да више не можете да прегледате информације (метаподатке) као што су наслов, жанр и извођач песама за филмове у Виндовс Медиа Центер-у и Виндовс Медиа Плаиер-у. Мицрософт укида ову услугу након анализе повратних информација корисника и података о коришћењу.

То значи да се нови метаподаци неће ажурирати на медијским плејерима који су инсталирани на вашем Виндовс уређају, објашњава Мицрософт. Међутим, из неких разлога, чини се да је ова функција још увек доступна на рачунарима који користе Виндовс 10.

 Подршка за Виндовс Медиа Плаиер

Важно је напоменути да све информације које су већ преузете неће бити уклоњене и ова промена очигледно не утиче на кључне карактеристике као што су репродукција, стриминг медија.

Популар Постс