Мицрософт ПоверТоис за Виндовс 10 добија ново ажурирање са новим функцијама

 Виндовс 10 ПоверТоис

ПоверТоис, који је у основи колекција изузетно практичних алата за напредне кориснике, добија велико ажурирање за Виндовс 10. Ажурирање Мицрософт ПоверТоис-а укључује нови интерфејс за уграђену промену величине слике, бирач боја и гомилу исправки грешака.

ПоверТоис је алатка отвореног кода и постоји још од времена Виндовс 95. Крајем 2018. Мицрософт је поново посетио ПоверТоис и креирао нове услужне програме посебно за Виндовс 10.

Раније ове године, Мицрософт је додао нови услужни програм под називом Имаге Ресизер који ће вам помоћи да промените величину слика и смањите њихову величину на велико. Долази са веома једноставним приступом, али му недостаје интерфејс прилагођен кориснику.Са данашњим ажурирањем, Мицрософт доноси Виндовс 10 Флуент УИ у промену величине слике. Користи и Флуент Десигн и МодернВПФ да опонаша изглед и осећај ВинУИ, а ажурирање такође омогућава подршку за теме.

 Имаге Ресизер

Са побољшаним Имаге Ресизер, сада можете одмах да промените величину изабраних фотографија тако што ћете изабрати унапред дефинисане величине – мала, средња, велика, телефонска и прилагођена. Такође можете прилагодити подразумеване величине за унапред дефинисане режиме.

Мицрософт је чак додао заобљене углове ПоверТоис-у и такође прати приступ дизајна Виндовс 10Кс.

Као што смо споменули на почетку, Мицрософт такође представља нови и побољшани бирач боја са Флуент УИ и Заобљени углови налик на ВинУИ . За оне који нису свесни, Цолор Пицкер је алатка која вам омогућава да скенирате било коју област радне површине, апликације или снимке екрана да бисте открили и изабрали боје.

 Бирач боја 2

Након новог ажурирања ПоверТоис-а, бирач боја користи падајуће сенке за бољи контраст и сада можете одабрати другу нијансу боје кликом на мање правоугаонике.

Ево комплетног дневника промена:

  • Побољшања тамног режима.
  • Нови интерфејс за Имаге Ресизер и Цолор Пицкер.
  • Сада вам омогућава да прилагодите Виндовс за боље подешавање више монитора.

Ако сте заинтересовани, можете преузети најновије ажурирање ПоверТоис-а са Мицрософтов Гитхуб .

Популар Постс