Мицрософт потврђује проблеме са Виндовс Медиа Плаиер-ом у најновијим ажурирањима за Виндовс 10

 Виндовс Медиа Плаиер

Мицрософт је недавно објавио нове кумулативне исправке за Виндовс 10. Исправке су објављене и за Виндовс 10 октобар 2018 Упдате (верзија 1809) и Април 2018 Упдате (верзија 1803) са неколико исправки и побољшања.

Данас је Мицрософт ажурирао документ подршке најновијих кумулативних ажурирања за Виндовс 10. Компанија је признала проблеме са Виндовс Медиа Плаиер-ом у кумулативним ажурирањима за октобар закрпе у уторак и као и кумулативним ажурирањима у новембру.

Према ажурирани документи подршке , постоји нова грешка у оперативном систему Виндовс 10 која би могла негативно утицати на искуство Виндовс Медиа Плаиер-а.Ако и даље користите Виндовс Медиа Плаиер на рачунару, можда нећете моћи да користите траку за тражење када репродукујете одређене датотеке након инсталирања најновијих закрпа. Мицрософт је свјестан проблема и компанија ради на поправци која би могла бити испоручена сљедећег мјесеца.

Након инсталирања ове исправке, корисници можда неће моћи да користе траку за тражење у Виндовс Медиа Плаиер-у када пуштају одређене датотеке, објашњава Мицрософт. Мицрософт ради на решењу и обезбедиће ажурирање у наредном издању.

Мицрософт је већ зауставио развој Виндовс Медиа Плаиер-а, али је програм доступан у оперативном систему Виндовс 10. Мицрософт није рекао да ће у скорије време убити Медиа Плаиер и вероватно је да ће стари програм још неко време наставити да живи.

Виндовс Медиа Плаиер више није у широкој употреби, али постоје неки корисници који одбијају да одустану од класичног софтвера уместо најновије и најбоље музичке услуге. Мицрософт је свестан тога и компанија ће ускоро решити проблем са Медиа Плаиер-ом.

Виндовс 10 октобар 2018 Упдате је објављен прошле недеље

Прошле седмице Мицрософт је корисницима поново објавио ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018 и постепено се шири корисницима.

Ако се Виндовс 10 верзија 1809 не приказује на вашем рачунару, Мицрософт вам препоручује да сачекате док се ажурирање не понуди аутоматски. Можете да проверите да ли постоје ажурирања и закрпе преко Подешавања > Ажурирање и безбедност > Виндовс Упдате.

Постоји још један познати проблем у најновијем ажурирању за Виндовс 10 где корисник можда неће моћи да подеси подразумеване апликације за одређене датотеке.

Популар Постс