Мицрософт потврђује познати проблем у оперативном систему Виндовс 10 КБ4535996

 Виндовс 10 в1909

Виндовс 10 КБ4535996 је још једна вожња ролеркостером за неке људе са много корисника који пријављују грешке при покретању, споро покретање, смањене перформансе и рушење СигнТоол.еке. Као и увек, Мицрософт није издао никаква упозорења за власнике Виндовс 10, а званично решење за решавање најновије катастрофе такође није доступно.

Према бројним корисничким извештајима о грешкама које смо ми покупили, Виндовс 10 КБ4535996 има неколико критичних проблема. Према корисничким извештајима, Виндовс 10 КБ4535996 може имати следеће озбиљне грешке:

  • Споро покретање: Након што се притисне дугме за напајање, Виндовс 10 треба дуго да се покрене на закључаном екрану, а време пријаве се такође повећало. Менаџер задатака открива да се ресурси оперативног система Виндовс 10 нормално користе.
  • Систем се замрзава и руши: Апликације као што су Таск Манагер, Филе Екплорер или радна површина и трака задатака падају без упозорења.
  • Плави екран смрти: Корисници пријављују да се традиционална БСОД грешка вратила. У оперативном систему Виндовс 10, плави екран смрти ће се десити након критичне грешке. Приказују се генеричке поруке о грешци као што је Ваш рачунар је наишао на проблем и потребно га је поново покренути.
  • Смањене перформансе: У играма, неки корисници су приметили пад ФПС-а и застој звука. Такође сам приметио смањен учинак за опште активности.
  • Црни екран током пријављивања и других насумичних времена.

Ажурирање такође узрокује да се СигнТоол.еке руши са генеричким порукама о грешци. У објави у заједници, Мицрософт је потврдио овај познати проблем и обећао да ће поправка бити доступна средином марта.Свесни смо проблема са сигнтоол.еке након инсталирања најновије опционе исправке за Виндовс 10, верзија 1903 или Виндовс 10, верзија 1909 (КБ4535996). Ако наиђете на проблеме или добијате грешке у вези са сигнтоол.еке, можете да деинсталирате опционалну исправку КБ4535996, компаније рекао .

Мицрософт мора да призна БСОД, споро време покретања и проблеме са перформансама са опционим кумулативним ажурирањем. Нажалост, Мицрософтов тим за подршку такође нема појма о недавним проблемима ажурирања и званично решење још увек није доступно.

Ако ваш рачунар греши након ажурирања, можете да деинсталирате закрпу пратећи ове кораке:

  • Идите на Ажурирање и безбедност
  • Кликните на „Прикажи историју ажурирања“
  • Кликните на везу „Деинсталирај ажурирања“
  • Изаберите број КБ и деинсталирајте ажурирање.

Након што је закрпа уклоњена, поново отворите исту страницу и паузирајте ажурирање на седам дана.

Популар Постс