Мицрософт потврђује да Виндовс 10 КБ4515384 разбија Старт мени

 Виндовс 10 трака задатака

Старт мени и Виндовс претрага су две најважније функције које су укључене у Виндовс 10, али обе не раде на неким рачунарима са Виндовс 10 КБ4515384 .

Виндовс 10 КБ4515384 је објављен 10. септембра и ажурирање се аутоматски преузима у позадини. Проблеми са Старт менијем и Виндовс претрагом су први пут пријављени у уторак, а Мицрософт је управо потврдио грешку која погађа две основне функције, али исправка још није доступна.

Према различитим извештајима, Виндовс 10 Старт мени престаје да ради са следеће две грешке:  • Покушаћемо да то поправимо следећи пут када се пријавите.
  • Критична грешка – Ваш Старт мени не ради.

С друге стране, Виндовс претрага приказује празан екран за било који тражени упит.

Мицрософт је истражујући ови извештаји и више информација о томе шта је пошло по злу биће објављени ускоро.

Мицрософт је примио извештаје да неки корисници имају проблема у вези са Старт менијем и Виндовс Десктоп Сеарцх, саопштила је компанија. Тренутно истражујемо и пружићемо ажурирање када буде доступно више информација.

Корисници су такође пријављивање проблема са звуком након примене овог кумулативног ажурирања . Мицрософт тек треба да призна проблеме са звуком, али уклањање закрпе или подешавање аудио поставки очигледно решава грешку.

Такође је вредно напоменути да је ово друго ажурирање за Виндовс у низу које је покварило функције на рачунарима за ажурирање у мају 2019. године, што је најновија верзија Виндовс 10. Прошлог месеца, Мицрософт је избацио опционо ажурирање КБ4512941 са грешком која је изазвала велику употребу ЦПУ-а и проблеме са Цортаном.

Популар Постс