Мицрософт потврђује да најновије ажурирање за Виндовс 10 изазива проблеме са одређеним играма

 Виндовс 10 ажурирање радне површине

Раније овог месеца, Мицрософт је објавио Виндовс 10 КБ4482887 да поправи грешку Акционог центра , побољшати перформансе тако што ћете омогућити Ретполине на одређеним машинама и решити друге проблеме. Јуче смо открили ово Виндовс 10 кумулативно ажурирање квари неке игре као што је Дестини 2 .

Данас је Мицрософт ажурирао документ подршке да најави да је компанија свесна проблема где КБ4482887 може бити у сукобу са одређеним играма и погоршати перформансе игара. Након инсталирања КБ4482887, корисници могу приметити смањење перформанси графике и миша са играњем игара на рачунару када играју одређене игре (нпр.: Дестини 2), објашњава Мицрософт.

Мицрософт каже да ради на решењу и корисницима се саветује да деинсталирају ажурирање ако имају проблема приликом покретања одређених игара.Мицрософт ради на решењу и обезбедиће ажурирање у наредном издању. Као краткорочно решење, корисници могу да деинсталирају КБ4482887 да би повратили перформансе, пише компанија у ажурираном документу.

Није познато зашто ажурирање квари перформансе одређених игара. Ако не можете да се носите са проблемима са играма, можете да деинсталирате ажурирање из апликације Подешавања.

Популар Постс