Мицрософт потврђује да Ксбок Ливе не ради и да нисте само ви

 Ксбок конзола

Слика љубазношћу: ГеекВире

Ако сте заглављени у свом дому због нове пандемије коронавируса и планирали сте да играте игрице, данас немате среће јер Ксбок Ливе не ради.

Ксбок Ливе је нестао и нисте само ви или људи у одређеном региону, наводи Мицрософт. Ксбок Ливе, који је Мицрософт-ов онлајн сервис за игре и дистрибуцију садржаја на Ксбок, Ксбок Оне и Виндовс 10, тренутно доживљава још један прекид рада.Корисници пријављују да Ксбок Ливе услуга не успева да се учита, што значи да не могу да се поклапају са својим пријатељима или да играју игре на мрежи.

Разумемо да неки корисници можда доживљавају грешке приликом пријављивања или усклађивања на Ксбок Ливе-у и тренутно истражују, наводи Мицрософт у саопштењу.

Ксбок играчке конзоле у ​​потпуности зависе од услуге Ксбок Ливе. Током прекида, не можете да играте игрице против својих пријатеља на мрежи, преузимате демонстрације, гледате трејлере игара или креирате нови налог.

Корисници такође не могу да се пријаве на Ксбок.цом у веб претраживачу и чини се да је сваки сервис повезан са Ксбок Ливе тренутно покварен. Страница Ксбок продавнице се такође не учитава за многе људе.

Мицрософт је већ признао проблем и инжењери раде на решењу. Ажурираћемо овај пост чим Мицрософт подели више информација.

Ово је прича у развоју…

Популар Постс