Мицрософт потврђује да је ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018 повучено

 Ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018

Виндовс 10 октобар 2018 Упдате је објављен 2. октобра и неки корисници су пријавили да ажурирање брише њихове датотеке и документ . Данас је Мицрософт ажурирао страницу за преузимање оперативног система Виндовс 10 и компанија је уклонила ИСО датотеке и Медиа Цреатион Тоол више не преузима Виндовс 10 верзију 1809.

 Повучено је ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018

Када посетите страницу за преузимање оперативног система Виндовс 10, дочекаће вас стари наслов Виндовс 10 Април 2018 Упдате. Након провере, открили смо да је Мицрософт такође уклонио ИСО везе и да алатка за креирање медија више не преузима ажурирање за октобар 2018. (верзија 1809), барем на вашој страни. Страница за преузимање оперативног система Виндовс 10

Мицрософт потврђује да је ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018 повучено

Паузирали смо увођење ажурирања за Виндовс 10 октобар 2018. (верзија 1809) за све кориснике док истражујемо изоловане извештаје о корисницима који су пропустили неке датотеке након ажурирања, објашњава Мицрософт у документ подршке.

Али зашто?

Ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018 долази са неким грешкама, али постоји критичан проблем који уклања садржај корисника без икаквог упозорења. У саопштењу, Мицрософт је недавно потврдио да компанија истражује извештаје и данас је ажурирање повучено да би се сачували подаци корисника.

За сада још није јасно зашто и ко је погођен грешком јер не постоји образац.

Важно је напоменути да је ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018 било доступно за ручно преузимање. То значи да ажурирање никада није било принудно ни на једном рачунару и корисници су га инсталирали ручно проверавајући да ли постоје ажурирања или преко Медиа Цреатион Тоол.

Судећи по извештајима, чини се да то није распрострањено питање.

Грешке у ажурирању функције

Као што је горе наведено, постоје неке грешке у ажурирању за Виндовс 10 октобар 2018 које утичу на неке системе. Прво, корисници су пријавили проблем који сугерише да је Таск Манагер делимично покварен. Према неким корисницима, Таск Манагер не успева да пријави тачну употребу ЦПУ-а.

Други и једини критични проблем је грешка која брише садржај корисника током инсталације Виндовс 10 верзије 1809.

Важно је напоменути да је Виндовс 10 октобарско ажурирање такође добило много позитивних повратних информација од купаца. Ажурирање функција доноси побољшане перформансе, приступачност и функције.

Очекује се да ће Мицрософт поново објавити ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018. када се пријављен проблем реши.

Популар Постс