Мицрософт потврђује да је ажурирање за Виндовс 10 априла 2018. сада доступно за све Алиенваре рачунаре

 Алиенваре рачунари

Слика љубазношћу: ЦНЕТ.цом

Још у мају, Мицрософт је одлучио да паузира увођење ажурирања за Виндовс 10 априла 2018. за Алиенваре рачунаре због проблема који су значајно утицали на перформансе и узроковали црни екран.

Ажурирање је блокирано на следећим рачунарима:  • Алиенваре 13 Р3
  • Алиенваре 15 Р3
  • Алиенваре 15 Р4
  • Алиенваре 17 Р4
  • Алиенваре 17 Р5

Прошле недеље Алиенваре тим за подршку нам је рекао да Ажурирање за април 2018. је сада доступно за њихове системе а проблеми који су претходно пријављени су поправљени. У то време, Мицрософт-ова сопствена документација није помињала ништа.

Мицрософт је тихо ажурирао страницу форума како би потврдио да је наставио са увођењем ажурирања за Виндовс 10 априла 2018. за Делл-ове Алиенваре системе.

Мицрософт је раније блокирао ове моделе да инсталирају ажурирање због познате некомпатибилности која може узроковати да ови уређаји прикажу црни екран након наставка из режима уштеде батерије. Ова некомпатибилност је решена и блок за ове моделе је уклоњен, пише Јесс Цан, Мицрософт Агент у посту на форуму.

Према ажурираном посту на форуму, Виндовс Упдате ће вас обавестити када ажурирање за април 2018. буде спремно за ваш уређај. Такође можете ручно да проверите да ли постоје ажурирања из Подешавања -> Ажурирање и безбедност -> Виндовс Упдате

Виндовс 10 Април 2018 Упдате, такође познат као верзија 1803, објављен је 30. априла и сада је доступан за све подржане уређаје. Мицрософт је већ завршио увођење ажурирања и требало би да се појави на компатибилним уређајима.

Мицрософт је привремено суспендовао увођење како би открио узрок грешке и спречио да је више система добије.

Популар Постс