Мицрософт потврђује да ће Оутлоок.цом ускоро добити мрачну тему

 Изгледи

Мицрософт је признао да компанија ради на великом ажурирању за Оутлоок.цом. За разлику од апликације Виндовс 10 Маил, веб апликацији Оутлоок и даље недостаје тамна тема, али то би се ускоро променило пошто Мицрософт интерно тестира ново искуство Оутлоок.цом и ово можете очекивати у производу ускоро.

Запосленик Мицрософт-а Филип који ради у Оутлоок тиму, потврђено у објави на Оутлооковом УсерВоице форуму да софтверски гигант ради на Дарк Моде-у већ неколико месеци и да ће ускоро бити имплементиран у производ.

Филипов одговор можете пронаћи у наставку:Хвала вам на сталној подршци за Оутлоок Веб. Ми заправо радимо на тамном режиму већ неколико месеци и ово можете очекивати у производу ускоро.

Један од разлога за кашњење је наше инсистирање да испоручимо најбољи тамни режим од било ког водећег клијента е-поште (схватићете када га видите, гарантујем). Кратки преглед који сте видели прошле године на Ноћ вештица био је прототип који је захтевао много више посла да бисте били спремни за ударно време. Више пута смо редизајнирали боје и код и поносни смо што улазимо у последњи део.

Као и ви, жељно ишчекујемо дан када ће ово коначно бити доступно јавности. Са задовољством најављујем да је тај дан врло брзо, рекао је он.

Популар Постс